Πλήρης επιβεβαίωση του EXOFITSIO...

*Δεν άνοιξε τα χαρτιά του....
*Δεν αναφέρθηκε σε Λοβέρδο και Βενιζέλο
*Υπεραμύνθηκε της θητείας του,ενώ τόνισε πως για τον ελληνικό λαό πήγε στην Κόστα Ρίκα...
Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες, ο τ.πρωθυπουργός δεν άνοιξε τα χαρτιά σου σήμερα στην έναρξη της ΚΟ. Ο κ.Παπανδρέου δεν είπε τίποτα για την διαδοχή, δεν αναφέρθηκε σε Λοβέρδο και Βενιζέλο ενώ έφθασε στο σημείο να υπεραμυνθεί της κυβερνητικής του θητείας. Ο κ.Παπανδρέου
εξαπέλυσε και πάλι επίθεση στα ΜΜΕ, προσέθεσε πως δεν υπάρχει περίπτωση επιτροπείας και επιτέθηκε στη ΝΔ και την Αριστερά. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Διαβάστε τί είπε:

«Υπεραμύνομαι της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Αυτό έκανα στην Κόστα Ρίκα, στις Βρυξέλλες και το Ισραήλ», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε με επίθεση στα media τα οποία κατηγόρησε για επίθεσε είτε εναντίον του είτε κατά της παράταξης.

Ο κ. Παπανδρέου μιλώντας για αναγακίες θυσίες κατηγόρησε τη Δεξία για «απλουστευτική πολιτική» αλλά και την Αριστερά η οποία όπως είπε βρίσκει άλλοθι βρίσκοντας εξιλαστήρια θύματα αντί να βρίσκει λύσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αν και αναγνώρισε την αλλήλεγγύη όπως σημείωσε των λαών της ευρώπης στράφηκε εναντίον της πρότασης του Βερολίνου για Επιτροπεία καθώς όπως εξήγησε αποτελεί γελοιότητα και προσβολή.
Keywords
Τυχαία Θέματα