Συνάντηση Σκανδαλίδη-Λοβέρδου-Βενιζέλου πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συνάντηση των Ευάγγελου Βενιζέλου, Ανδρέα Λοβέρδου και Κώστα Σκανδαλίδη, λίγο πριν την συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου, μετά και την ανακοίνωση της συμπόρευσης
των Βενιζέλου και Λοβέρδου στην κούρσα διαδοχής.
Νωρίτερα, ο Γ.Παπανδρέου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης ήταν παρών και ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, και πέραν της ενημέρωσης εκ μέρους του κ. Βενιζέλου συζητήθηκαν και τα πιθανά χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης των συμφωνιών, αλλά και το νομοθετικό έργο που απορρέει από την σύναψη των συμφωνιών.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, δεν υπήρξε κάτι το νεότερο, πέραν των ήδη γνωστών.

Την Τετάρτη, ο κ. Παπανδρέου είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πρωτοβουλία με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ το ίδιο είχε κάνει νωρίτερα και ο υπουργός Υγείας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος είχε τηλεφωνικές συνομιλίες και με άλλα στελέχη.

Κατά τις πληροφορίες, στη συνεδρίαση της ΚΟ δεν αναμένεται να υπάρξουν δραματικές εξελίξεις, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από κάποιον να προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα. Αυτό, βέβαια, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τεθούν θέματα από μεμονωμένους βουλευτές, οι οποίοι είναι πιθανό να επιρρίψουν ευθύνες στον κ. Παπανδρέου για την πορεία της χώρας τα τελευταία δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκλήθηκε προκειμένου να συζητηθεί η αρνητική εικόνα που παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ κατά την ψηφοφορία άρθρων του πολυνομοσχεδίου την προηγούμενη εβδομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα