ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ-PHILLIP MORRIS = ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται για την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ-PHILLIP MORRIS η απόφαση της να ξηλώσει τα πρατήρια καπνοβιομηχανικών προϊόντων .Yπογραμμίζεται ότι με το “νομοσχέδιο PHILLIP MORRIS “ και την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, που πέρασε με την βοήθεια της κυβέρνησης κατάφερε να τελειώσει τα περίπτερα και την Ελληνική Καπνοβιομηχανία.Ενα γεγονός που πέρασε απαρατηρητο και εχει δημιουργησει πληθος ανεργων.

Ελα όμως που τα πράγματα δεν ηταν ετσι όπως ανεμενε η Παπαστράτος:Η αντίδραση των πρατηρίων με την μείωση των παραγγελιών και την αδιαφορία για την διανομή καινούργιων προϊόντων, έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην εταιρεία και γι’ αυτό όπως υποστηριζουν ορισμένοι …μοιράζει πενηντάευρα στα περίπτερα που βρίσκει τοποθετημένα τα νέα προϊόντα.

Παράλληλα, η πίεση που εξασκούν οι νέοι υπεραντιπρόσωποι της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ-PHILLIP MORRIS στα περίπτερα, απειλώντας τους ότι δεν θα τους δίνουν τσιγάρα εάν δεν αγοράζουν και τα υπόλοιπα προϊόντα που διακινούν, έχει δημιουργήσει εξαιρετικά δυσάρεστο περιβάλλον στους επιθεωρητές της ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ-PHILLIP MORRIS .

Nταβατζήδες δεν ειχαμε νταβατζηδες βρηκαμε …

. Πολλοί περιπτεράδες τους διώχνουν και οι πιο πολλοί του βρίζουν με απίστευτους χαρακτηρισμούς, έχοντας αντιληφθεί ότι το στήσιμο που τους έχουν ετοιμάσει οδηγεί μαθηματικά στο κλείσιμο τους.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με την φήμη, ότι η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ-PHILLIP MORRIS , οι Σταυροφόροι της Νομιμότητας συμμάχησαν με όχι και με τοσο νομιμους και ηθικούς τύπους για να εχουν αυτοί το πανω χερι στην διακίνηση και ..στις εισπράξεις δημιουργουν εντάσεις που κάποια στιγμή θα γινουν κατι περισσοτερο από ορατες…Οι αποφασεις της Παπαστρατος διαλυουν οικογένειες και επιχειρησεις…υποστηριζουν ορισμενοι και δεν φαινεται να εχουν αδικο.
Keywords
Τυχαία Θέματα