Η μάνα του αστυνομικού που συγκίνησε

Aνάμεσα στον αστυνομικό κλοιό των ΜΑΤ και με περίπου 50 αντιεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης, η μητέρα του 22χρονου αστυνομικού Λιάνα Τσολερίδου, έβγαλε από την τσάντα της ένα αυτοσχέδιο πανό με το μήνυμα «Και οι ασυνομικοί έχουν μάνες» και αμίλητη το έστρεψε προς τους αντιεξουσιαστές, οι οποίοι είχαν βρεθεί στο σημείο προκειμένου να συμπαρασταθούν στους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία του Βελβεντού Κοζάνης.

Η

45χρονη γυναίκα παρέμεινε αμίλητη και όταν εκείνοι άρχισαν να τη βρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Τότε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων την απομάκρυνε για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα. Όπως είπε η ίδια στα ΝΕΑ, «Δεν ήθελα να στείλω κάποιο πολιτικό μήνυμα, απλώς ένοιωσα την ανάγκη να απαντήσω με κάποιο τρόπο στους γονείς των συλληφθέντων που δήλωσαν ότι είναι υπερήφανοι γι’αυτούς. Κι εγώ είμαι υπερήφανη για το παιδί μου που είναι περίπου συνομήλικος των συλληφθέντων, είναι 22 ετών και αστυνομικός».

Η κυρία Τσολερίδου είναι μητέρα 4 παιδιών, ο σύζυγός της είναι αγρότης ενώ η ίδια έχει φορτηγό με το οποίο μεταφέρει, εδώ και δέκα χρόνια, για λογαριασμό της ΔΕΗ τέφρα στα παλιά ορυχεία.

Κατοικεί στον Αγιο Δημήτριο, ένα μικρό χωριό δίπλα στο εργοστάσιο της Πτολεμαϊδας.

Στην Κοζάνη κατέβηκε χθες για μια προσωπική της υπόθεση στα Δικαστήρια. Είδε στην τηλεόραση τις μητέρες των ληστών του Βελβεντού να υπερασπίζονται τα παιδιά τους και αποφάσισε να γράψει ένα πανό και να το δείξει στους αντιεξουσιαστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα