Ο Νέος Πατριωτισμός και η Νέα Κεντροδεξιά (σσ τι πίνουν και δεν μας δίνουν;)


Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΣ-ΝΕΟΣ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ-ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ...

Αναζητώντας κάπου να ακουμπήσουν ιδεολογικά, να στρώσουν το εδαφος για την αλλαγη της ονομασιας της Νέας Δημοκρατιας, σε Νέα Ελλαδα και διαφορες αλλες αρλουμπες, τα εξαπτερυγα Σαμαρά ,βγηκαν τις αγιες αυτες ημερες, επιχειρώντας να μας πεισουν οτι υπαρχει νεος πατριωτισμος και νεα κεντροδεξια.Παπαρια φυσικα.

Η κεντροδεξια ειναι μια ,ταυρισμενη με την Νέα Δημοκρατια, οπως αλλωστε και η πολιτικη ανοιξη με τον Σαμαρά, ανευ ομως ιδεολογιας ..

Στην προσπάθειάτους να στηρίξουν τις παπαρολογιες της πολιτικης ανοιξης και να δημιουργησουν ενα υποτυπωδες πολιτικο μανιφεστο, εμπλεκουν και τα διαπλεκομενα...

Θα το ξαναπουμε:Κανεις δέν εχει στηριξει τα διαπλεκομενα τοσο οσο ο Αντωνης Σαμαράς.

Στηριζομενος στα διαπλεκομενα-απορουμε που εις εκ των συγγραφεων του πονηματος σε ιστολογιο του Σαμαρα ,δεν το γνωριζει-εριξε την νομιμη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Εδωσε χαριστικα δανεια σε διαπλέκομενα συμφεροντα και ΜΜΕ, χαρισε αλλα, εδωσε διοδια,εκανε χαριστικες ρυθμισεις και επι ημερων του ειδαμε και το απιθανο:Να τον στηριζουν τα δυο μεγαλυτερα διαπλεκομενα συμφεροντα στα ΜΜΕ που ηταν παραδοσιακα κεντροαριστερα...Προφανως συμπαρασυρθηκαν απο το ρευμα του νεου πατριωτισμου και νεας κεντροδεξιας.

Αρα το μπερλουσκονικου τυπου κομμα, δέν ειναι αλλο απο την πολιτικη ανοιξη και φυσικα οχι την Νέα Δημοκρατια που βρισκεται καιρο τωρα στον μεσαιο χωρο ,΄που εκπροσωπει ακομη και μεβαση τα αποτελεσματα εκλογων το 42% τουλαχιστον και οχι φυσικα στον εντελως νεφελωδη χωρο της πολιτικης ανοιξης που δέν εκπροσωπει ουτε το 12%.
Θα πρέπει καποιοι ν ακατανοησουν ,οτι με ανοησιες περι νεας ελλαδας, νεου πατριωτισμου νεου ευφυολογηματος τυπου πολιτικης ανοιξεως ,το μονον που μπορει να καταφερουν ειναι να εγκλωβισουν τον ερμο τον Σαμαρά, σε ενα μικρο κομματιδιο, που απλως θα αποτελει την σαχλή συνέχεια του πρωτου του ατοπηματος,απο το οποιο εκανε να ξεφυγει γυρω στα εικοσι χρονια..

Ας αφησουν λοιπον τις αηδιες παιδιων διηγηματων,με νεαρα παιδακια που ειπαν αυτο και το αλλο στον Σαμαρα κι εκεινος ως φιλοσοφος μεσα απο το πιθαρι, ειπε εκεινο και τουτο και γελαγαν και οι πετρες και να κοιταξουν να σωσουν την Νέα Δημοκρατια.Αυτη ειναιη μεγαλη ιδεαΝέα Δημοκρατια και οχι τα προσωπικα ευφυολογηματα κομπλεξικών που θελουν δηθεν το καινουργιο γιατι παντα θα εξυπηρετουν το παλαιο και δεν μπορουν να ξεφυγουν φυσικα απ αυτο.

Η δευτερη μεγαλη βλακεια -θα μπορουσε να χαρακτηρισθει κι αλλιως αλλα ειναι σιγουρο οτι θα σας ελθει στο στομα χωρις να την πουμε -ειναι ο ηγετης ολων των Ελληνων.

Ρε σεις ο αντωνης δέν μπορεσε ο ερμος να γινει ηγετης της Νέας Δημοκρατιας, να κυβερνησει μόνος του, εξευτελιζομενος συμμαχησε με εκεινους που δέν ηθελε να δει ζωγραφιστους στην ζωη του.Ο ηγέτης του 18% θα γινει ηγετης των Ελληνων;Ειστε καλα;

δουλεια εχουν οι αριστεροι κεντρωοι δεξιοι μεσα σε ενα πολιτικο σχηματισμο;

Τις διαχωριστικες γραμμες τις ιδεολογιες ολου του πλανήτη θα ελθει ο .."πλανηταρχης"Σαμαράς να μας τις αλλαξει;ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ;ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ(το γνωριζουμε οτι εγινε με εντολη Σαμαρα αλλα το αποκρυπτουμε)
Keywords
Τυχαία Θέματα