ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Έκανε λάθος επιλογές προφανώς... ,όμως ηταν ,απαραίτητες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς .Στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας δεν υπαρχουν λαμπερά ονόματα κι αυτό είναι σαφές.

Δεν εντυπωσιαζει το ψηφοδέλτιο, καθως πλην του Χρύσανθου Λαζαρίδη( κάθε πρόεδρος έχει δικαίωμα να βάλει έναν φίλο του στο ψηφοδέλτιο) και του Γιάννη Μιχελάκη που είναι ο μοναδικός γνωστός και προβεβλημένος από τους υπολοίπους, όλα τα άλλα ονόματα, άξιων και ικανών δεν λένε τίποτα στην κοινωνία

Η δε τακτική της εκπροσώπησης,
ολων
των στόχων και ιδεογραφημάτων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, μεσω της ένταξης στο ψηφοδέλτιο των εκπροσώπων τους είναι γραφική και λανθασμένη, καθώς φαντάσου να ήθελε η Συγγρου να καταδείξει ότι τάσσεται υπερ της φοροδιαφυγής και να έβαζε έναν …φοροτεχνικό ή διευθυντή εφορίας .Επίσης εντελώς αδέξια και παντελώς εκτός λογικής πολιτικής, η επιλογή του κατά τα λοιπά λαμπρού Δικαστικού, Χαράλαμπου Αθανασίου.

Πρωτον διότι η προσήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δίκαιο και την Δικαιοσύνη θα έπρεπε να μην εκφρασθεί με την ένταξη στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας που είτε το θελουμε ειτε όχι είναι κομματικό, ενός ανώτατου δικαστικού λειτουργού.

Η ενέργεια σχεδόν αποδεικνύει το αντίθετο από το επιδιωκόμενο…Και δεύτερον διότι άντε να ξεμπλέξει τωρα η Νέα Δημοκρατία από τους υπόλοιπους λαμπρούς Δικαστικούς.Για τις άλλες επιλογές που έγιναν….καλή τύχη σε όσους νομίζουν ότι τέτοια ψηφοδέλτια παίζουν ρόλο στον επηρεασμό της κοινής γνώμης…
Keywords
Τυχαία Θέματα