Ο Πύρρος και ο ανώτατος δικαστικός Αθανασίου επικεφαλής στα Επικρατεία​ς ΠΑΣΟΚ – ΝΔ

19:25 24/4/2012 - Πηγή: Aixmi

Το αγαπημένο παιδί της Ελλάδας, ο χρυσός ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, και ο διακεκριμένος αρεοπαγίτης και πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου, ο πρώτος στη λίστα Επικρατείας της ΝΔ.

Στη δεύτερη του ΠΑΣΟΚ είναι η Φώφη Γεννηματά και στην τρίτη ο Νίκος Ανδρουλάκης, μέλος

του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, πολιτικός μηχανικός ετών 33. Στην τέταρτη θέση ο καθηγητής Θόδωρος Καρυώτης, στην πέμπτη η 29χρονη δικηγόρος Κυριακή Σταμαδιάνου, στην έκτη ο καθηγητής Θανάσηε Τσαφτάρης, στην έβδομη ο επιχειρηματίας Τάσος Φλάμπουρας, στην όγδοη η αρχιτέκτων Άρτεμις Παπαδάκου, στην ένατη ο δικηγόρος Σωτήρης Γαζούκας, στη δέκατη η αντιπρόεδρος της εταιρίας προστασίας σπαστικών παιδιών Άννα Πάνου, στην ενδέκατη ο αγρότης Φραγκίσκος Μπριλάκης και στη δωδέκατη η γιατρός Μαρία Αναγνωστοπούλου.

Στη δεύτερη θέση της ΝΔ είναι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, πολιτικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, στην τρίτη ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης και στην τέταρτη ο Ηλίας Κονοφάγος, χημικός μηχανικός του ομόσπονδου Πολυτεχνείου της Λοζάνης. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Αναστασία Σαλή -Παπασαλή, πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, στην έκτη ο θεολόγος Σταύρος Παπαγεωργίου, στην έβδομη η πολιτικός μηχανικός Μαρία Ελένη Σούκουλη -Βιλιάλη, στην όγδοη ο οικονομολόγος Θόδωρος Λαμπράκης, στην ένατη ο δασικός υπάλληλος Γιώργος Πετράκης, στη δέκατη ο μηχανολόγος Σωτήρης Βαχαβιώλος, στην ενδέκατη η μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων Δήμητρα Λυγούρα και στη δωδέκατη ο καθηγητής οικονομικών της Οξφόρδης Δημήτρης Τσομώκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα