ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ:ΑΝΤΕ ΚΑΙ……ΑΝΤΩΝΑΚΗ



ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ.

Ξαφνική ένταση στις σχέσεις Καραμανλικών με Μαξίμου ανέκυψε λίγο πριν την παρουσίαση από τον Σαμαρά των θέσεων της ΝΔ για τη συνταγματική αναθεώρηση. Ο πρωην πρωθυπουργος δεν παρέστη στην εκδήλωση και τούτο διότι κανείς εκ των...νομικών βουλευτών της ΝΔ δεν κλήθηκε στον διάλογο που προηγήθηκε να καταθέσει τις προτάσεις του. Το αρχικό μοτίβο κατατέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από τον Σαμαρά
στο Ναύπλιο τον Ιούνιο του 2013. Ο Αβραμόπουλος ανέλαβε την επεξεργασία του αλλά όπως αναφέρει η Καραμανλική πλευρά , ουδέποτε κάλεσε τον οποιοδήποτε για να ακούσει τις θέσεις του. Και να σκεφτεί κανείς ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής.

Είναι η πρώτη βαθύτατη ρήξη στις σχέσεις των δυο και επιβεβαιωνεται το exofitsio καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει προσβάλει επανειλλημενα τον Καραμανλή έχει κυνηγήσει τα περισσότερα στελέχη του ετοιμάζεται να αλλάξει την ονομασία του κόμματος και ταυτόχρονα βρίσκεται εκτός Καραμανλικης ιδεολογίας του ιδρυτή και εθνάρχη Κ.Καραμανλη. Θα έλθουν πολύ γρήγορα εξελίξεις και ο Σαμαράς θα πάει σπίτι του.
Keywords
Τυχαία Θέματα