Οι προτάσεις της ΝΔ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση...(σσ τις προτάσεις της πολιτικης ανοιξης παρουσίασε ο Αντωνης απουσιάζοντος του Καραμανλή και άλλων τινών...)



Φώναξαν συνθήματα υπέρ των μικροομολογιούχων την ώρα που μιλούσε ο Σαμαράς...

Τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη συνταγματική αναθεώρηση παρουσιάσε ο Αντώνης Σαμαράς σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, την οποία άνοιξε με ...
ομιλία του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Η Ελλάδα
γυρίζει σελίδα. Για μία Ελλάδα που μας αξίζει. Για πρώτη φορά ανταγωνιζόμαστε ένα αύριο χωρίς τα βαρίδια του χθες. Αποδείξαμε σε εμάς και στους γύρω μας ότι η Ελλάδα μπορεί. Πετύχαμε τη μεγαλύτερη δημοσιονομική εξυγίανση που έχει γίνει και αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη όλων και κυρίως των αγορών.

Με μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού κερδίσαμε το σεβασμό του υπόλοιπου κόσμου και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση.

Θέλουμε μία χώρα ισχυρή, θωρακισμένη και με ρόλο στην περιοχή της.Θέλουμε την αναγέννηση της πολιτείας. Καλούμαστε να κάνουμε το ιστορικό άλμα, να αλλάξουμε την πολιτική και πολιτειακή Ελλάδα. Τα τελευταία 2 χρόνια αποτρέψαμε την χρεωκοπία της χώρας, την κρατήσαμε στο ευρώ. Θέλουμε να βγούμε νικητές και για να το πετύχουμε αυτό θέλουμε ένα νέο Σύνταγμα. Η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα αρχιτεκτονική», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός από το Μέγαρο Μουσικής.

Μεταξύ των προτάσεων αναμένεται να είναι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τους πολίτες και η ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού κάποιος από το ακροατήριο του φώναξε για το θέμα των ομολογιούχων( «Για τους μικροομολογιούχους πές μας»! ) , με τον Αντώνη Σαμαρά να μην αντιδρά καθόλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα