Η επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης, ανανεώνει μόνο τον Σαμαρά!...


Από επαγγελματική διαστροφή και φυσικά ενόψει του προαναγγελθέντος ανασχηματισμού μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης για να βρω πληροφορίες για τη διετία που μας πέρασε. Πάτησα λοιπόν http://government.gov.gr/, για να ανοίξω τα "στραβά" μου.
Στην αρχική σελίδα βλέπω μια ...
φωτογραφία με επτά εφήβους αγκαλιασμένους να χαμογελούν και στον τίτλο διαβάζω:
Αποτελέσματα των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για τη Θεσσαλονίκη
και προκήρυξη του 1ου διαγωνισμού για το στρατηγικό σχεδιασμό του θαλάσσιου μετώπου
Μπαίνω να δω περί τίνος πρόκειται και παρατηρώ ότι το θέμα αναρτήθηκε στις 14 Ιουνίου 2012!!! Ε, λέω, θα ξέφυγε. Εκπλήσσομαι αρνητικά. Διαβάζω τον υπότιτλο «Αλλάζουμε την Ελλάδα» και σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ειρωνεία αφού «δεν αλλάζουμε ούτε την ιστοσελίδα»...
Προχωρώ στις επόμενες παραπομπές και "κλικάρω" στα "Δελτία Τύπου" και στις "Πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης". Η τελευταία ενημέρωση για κάποια πρωτοβουλία, με πάει πίσω στις 18 Ιουλίου 2012 και στην ανακοίνωση νέων γραμματέων στα υπουργεία:
http://government.gov.gr/category/prwtovoulies-tis-kuvernisi/
Δεν το βάζω κάτω και επιλέγω "Κυβέρνηση και Υπουργεία". Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών φαίνεται σαν να μην έχει κάνει τίποτα από τις 9 Μαϊου του 2012! Τα τελευταία νέα που μαθαίνουμε στην επίσημη ιστοσελίδα για τον υπουργό Οικονομικών και το υπουργείου του είναι από τις 13 Ιουνίου 2012!

Διαβάστε ολοκληρο το κέιμενο, ΕΔΩ...

Αναρτήθηκε από newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα