Ειναι αργα για...δακρυα φιλοι της δτ-νεριτ(ερτ)!

18:24 8/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Αφορμή μου έδωσε να γράψω δυο λόγια, μια ανακοίνωση εργαζομένων, «λέει» της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, που ζητάνε από τα επίσημα σωματεία να κηρύξουν 24ώρη απεργία...
για τον ένα χρόνο «λουκέτο» στην ΕΡΤ. Πραγματικά δεν γνωρίζω, αν υπάρχει κάποιο σωματείο μέσα στο ραδιομέγαρο η είναι ευσεβείς πόθοι κάποιων προσώπων που βλέπουν το καράβι να βουλιάζει και ψάχνουν για σωτηρία της»ψυχής».

Όταν υπήρχε συνωστισμός στο γραφείο
του νεκροθάφτη Μάναλη και του αρχισουλτάνου Καψή, μαζί με τα «γιουσουφάκια» που είχαν αναλάβει εργολαβικά, να γκρεμίσουν, ότι είχατε χτίσει δεκαετίες που βρισκόσαστε εσείς της (ΕΡΤ)-ΕΔΤ-ΔΤ-ΝΕΡΙΤ; Τώρα τα θυμηθήκατε όλα; Όταν οι συναδελφοί σας έδιναν τις μάχες να κρατήσουν την ΕΡΤ ανοιχτή σας είχαν υπνώσει με υποσχέσεις;

Λέτε στην ανακοίνωση:

«Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το «μαύρο» στην ΕΡΤ. Εκείνο το βράδυ της 11ης Ιουνίου του 2013 δεν ανατράπηκε μόνο η ζωή 2.500 και πλέον εργαζομένων και των οικογενειών τους. Προκλήθηκε σοκ σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και τη διεθνή κοινότητα από τις μνήμες που ξύπνησαν κι από την "παγκόσμια πρώτη" του λουκέτου σε ένα δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα...».

Και εσείς τι κάνατε έναν χρόνο; Γλείφατε τον Καψή και τα «γιουσουφάκια» για μια θεσούλα και παραμονή στο» μόρφωμα»;

Και συνεχίζετε:

«Οι εργαζόμενοι στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, στη συντριπτική τους πλειοψηφία πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ, λοιδορήθηκαν, χλευάστηκαν και «εξορίστηκαν» από τα σωματεία και τις ενώσεις εργαζομένων γιατί διεκδίκησαν μία θέση εργασίας.. Τα Σωματεία κλείνουν πεισματικά και αδιέξοδα τα μάτια σε ένα εργασιακό χώρο, αρνούνται την ύπαρξή του κρατώντας ψηλά το πλακάτ «μόρφωμα», αγνοούν επιδεικτικά και απλά αναφέρουν χαιρέκακα ως σχολιαστές τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.. Έχουν αφήσει στην τύχη και στη. μοίρα τους περίπου 1000 εργαζόμενους ..».

Προσωπική μου άποψη είναι, ότι λίγα σας καταλογίζουν. Θα έπρεπε να σας είχαν παντελώς απομονώσει. Διότι αν δεν είχατε συμπράξει, με τα «γιουσουφάκια» του Καψή, με Θωμόπουλο, Κουπελίδη, Κοντιζά, Μάναλη και άλλα υποπροϊόντα, η ΕΡΤ σήμερα θα ήταν ανοιχτή και εσείς ήρωες! Τώρα που έφυγε ο Καψής και όλοι εσείς μείνατε «ορφανά» ζητάτε βοήθεια, και η ανακοίνωσή σας αφού λέει διάφορα παραμύθια, καταλήγει:

«Για όλους αυτούς τους λόγους επιμένουμε ότι την 11η Ιουνίου, μία ημέρα - σταθμός για το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης, οι συνδικαλιστικές ενώσεις πρέπει να κηρύξουν 24ωρη απεργία σε όλα τα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα».

Ρε καλά παιδιά, και «Εργαζόμενοι της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης» όπως λέτε, γιατί ζητάτε βοήθεια, για 24ώρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ και δεν κάνετε κάτι απλό. Εάν είστε οργανωμένοι όπως λέτε και έχετε τα «κότσια», κλείστε την ΕΔΤ-ΔΤ-ΝΕΡΙΤ επ΄αόριστον και ενωθείτε με τους αγωνιστές για να κερδίσετε αυτά που ζητάτε. Τι πιο απλό.

Θάρρος και τόλμη χρειάζεται, αλλά τη σήμερον ημέρα που να βρεθεί, όταν υπάρχουν πλέον ελάχιστες «κότες» ελεύθερης βοσκής. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Μόνο προσέχετε το «πήδημα», μην έχει αντίστροφα αποτελέσματα........και αντί να τους....να σας..
Keywords
Τυχαία Θέματα