Έφερε κόντρες το μετάλλιο του Φιλιππίδη(σσ τι σε εβαλε παλι Γιαννάκη κι εκανες ο Πάνος;Φουκαριάρη Γιαννάκη...)


Κόντρες και αντιπαραθέσεις με κεντρικό πρόσωπο τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό έφερε το χρυσό μετάλλιο του Κώστα Φιλιππίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πολωνία.

Δυο μόλις μέρες μετά την άφιξη του παγκόσμιου πρωταθλητή του επι κοντώ στην Ελλάδα ήχησαν τα τύμπανα του πολέμου ανάμεσα στον ΣΕΓΑΣ και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό.

Αιτία
οι τρεις κινήσεις του υφυπουργού που έχουν εξοργίσει τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ σε σημείο να βγάλουν ανακοίνωση κατηγορώντας τον για «επικοινωνιακή διαχείριση των προβλημάτων του αθλητισμού». Ποιες ήταν αυτές; Η πρόσκληση στο γραφείο του Υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου μόνο του Κώστα Φιλιππίδη και του προπονητή του αγνοώντας την υπόλοιπη αποστολή (άλλους τέσσερις αθλητές) και τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, η αιφνιδιαστική επίσκεψη χωρίς καμία ενημέρωση στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ μαζί με κάμερα μεγάλου καναλιού και τέλος οι δηλώσεις του για την επισκευή των εγκαταστάσεων την συγκεκριμένη χρονική στιγμή κι ενώ επανειλημμένα του έχουν επισημανθεί από την Ομοσπονδία.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ που μέχρι την ώρα που γράφτηκε το θέμα δεν είχε απαντηθεί από τον Γιάννη Ανδριανό

“Με ιδιαίτερη έκπληξη παρακολουθήσαμε χθες τηλεοπτικές δηλώσεις του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση του κλειστού προπονητηρίου στο Ο.Α.Κ.Α.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός περνά δύσκολες ώρες, λόγω της τρομακτικής μείωσης της επιχορήγησης του από την Πολιτεία. Το τελευταίο που χρειάζεται είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα προσεγγίσεις.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει ενημερώσει εδώ και χρόνια όλους τους αρμόδιους – ανάμεσα στους οποίους και τον σημερινό Υφυπουργό από τις πρώτες ημέρες της θητείας του – για τις άμεσες ανάγκες στεγανοποίησης και γενικότερης επισκευής και συντήρησης του κλειστού προπονητηρίου στο Ο.Α.Κ.Α. αλλά και για την ανάγκη αποκατάστασης και λειτουργίας του κλειστού σταδίου της Παιανίας.

Εάν υπήρχε το απαιτούμενο ενδιαφέρον και η σωστή αξιολόγηση προτεραιοτήτων, οι απαραίτητες παρεμβάσεις θα είχαν ολοκληρωθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό και οι αθλήτριες και οι αθλητές μας θα μπορούσαν να προετοιμαστούν σε πολύ καλύτερες συνθήκες.

Όσοι «ανακάλυψαν» τα προβλήματα μετά τις μεγάλες επιτυχίες της Χώρας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, είναι καιρός να αφήσουν κατά μέρος την επικοινωνιακή διαχείριση και να σκύψουν πάνω στα υπαρκτά, πολλαπλά και δύσκολα προβλήματα του αθλητισμού δίδοντας άμεσα λύσεις”.ANTINEWS
Keywords
Τυχαία Θέματα