ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ Ο ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΡΕΠΠΑΣ

ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΕ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.

Πιθανότατα ο πλέον άνετος υπουργός της κυβέρνησης …Παπαδήμου. Λέει αλήθειες -το δημόσιο νοσεί αλλά θέλει χρόνο και εμείς είμαστε κασκαντέρ και όχι υπουργοί-κάνει και χιούμορ όταν του λένε ότι είναι σφριγηλός θυμίζοντας τον ρόλο του Μπραντ Πιτ στην ταινία που γεννήθηκε γέρος και γινόταν ολοένα πιο μικρός....
Ο
Αρκάς πολύ πονηρός απέφυγε τις ερωτήσεις για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ και απάντηση επί της ουσίας στα ερωτήματα περί δημόσιας διοίκησης απολύσεως κλπ. δεν έδωσε.

Γεννήθηκα εξουθενωμένος και όσο μεγαλώνω γίνομαι σφριγηλός τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός απαντώντας στο ξεκίνημα της συνέντευξης σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι δεν φαίνεται εξουθενωμένος από την πολύ δουλειά (έχει πάρει λίγα κιλά τελευταία).

«Η σχέση μας με την τρόικα είναι ισότιμη προσέθεσε. Μας ακούνε και τους ακούμε. Αυτά που λέει ο Τόμσον για απολύσεις στα συνέδρια που μιλάει επισήμως δεν τα έχει θέσει».

Σε άλλο σημείο: Υπάρχουν δομές και υπηρεσίες που δεν χρειάζονται και υπάλληλοι που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους αλλά θέλει χρόνο να φθάσουμε σε μια ποιοτική μεταβολή της διοίκησης. «Εμείς είμαστε κασκαντέρ και όχι υπουργοί»…
Keywords
Τυχαία Θέματα