Από δηλητηρίαση πέθανε η Brittany Murphy



Δεν πέθανε από φυσικά αίτια η ηθοποιός της ταινίας «8 Mile» Μπρίτανι Μέρφι, αλλά πιθανότατα από δηλητηρίαση, σύμφωνα με έκθεση τοξικολογίας που ανατέθηκε από τον πατέρα της.
Μετά το θάνατο της Μέρφι, σε ηλικία 32 ετών το 2009, το γραφείο ιατροδικαστών του Λος Άντζελες, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η πνευμονία ήταν η αιτία του θανάτου, με την «αναιμία και τα συνταγογραφούμενα φάρμακα να παίζουν σημαντικό ρόλο». Ο σύζυγός της, Σάιμον Μόντζακ, πέθανε κι αυτός πέντε μήνες αργότερα από φυσικά αίτια.
Ωστόσο, ο πατέρας της Μέρφι, Άντζελο Μπερτολότι, που δεν πίστεψε στα αίτια θανάτου της
κόρης του, εξασφάλισε δείγματα ιστών της κόρης του και τα υπέβαλε για ανεξάρτητο έλεγχο.
Η έκθεση αναφέρει: «Δέκα βαρέα μέταλλα ανιχνεύθηκαν σε επίπεδα υψηλότερα από αυτά που θεωρεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ως υψηλά επίπεδα».

Η έκθεση συνεχίζει: «Αν επρόκειτο να εξαλειφθεί η πιθανότητα μιας ταυτόχρονης τυχαίας έκθεσης σε βαρέα μέταλλα από τον δότη του δείγματος, τότε η μόνη λογική εξήγηση, θα ήταν μια έκθεση σε αυτά τα μέταλλα (τοξίνες) να έχουν χορηγηθεί από ένα τρίτο άτομο με πιθανές εγκληματικές προθέσεις».
Ο Μπερτολότι δήλωσε: «Οι κακοήθεις φήμες, που μεταδίδονται από εφημερίδες, κατέστρεψαν τη φήμη της Μπρίτανι. Η κόρη μου δεν ήταν ούτε ανορεξική ούτε χρήστης ναρκωτικών, όπως επανειλημμένως υπονοούσαν. Δε θα ησυχάσω αν δεν αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη για την Μπρίτανι».

MorePHOTOS
Keywords
Τυχαία Θέματα