Ανακαλύψαμε τις μαϊμού συντάξεις για να κρύψουμε τους μαϊμού τραπεζίτες… λες και στην ΕΕ λειτουργούν όλα ρολόι!

Το κλασσικό κόλπο των μεγαλοδιεφθαρμένων, είναι να αποκαλύπτουν την μικροδιαφθορά ως πηγή όλων των κακών. Έτσι ρίχνουν τους πρόθυμους πάντα προβολείς της δημοσιότητας στους κατσικοκλέφτες, όταν αυτοί ξεπουλούν ολόκληρη την χώρα.

Έτσι και ο τελευταίος Έλληνας έμαθε για τις μαϊμού συντάξεις, τα πεντακοσάρικα που τσέπωναν κάποιοι επιτήδειοι, με την βοήθεια άλλων επιτηδείων που ακόμα όμως παραμένουν στις υπηρεσίες τους!
Έπρεπε όμως να βρεθεί ένας Μαγκούφης για να ομολογήσει ΕΝΑ από τα εγκλήματα που κόστισε 65 δις Ευρώ στην Ελληνική
οικονομία και κοινωνία!
Μα δεν είναι παρανομία οι μαϊμού συντάξεις; Και βέβαια είναι. Σε καμμία περίπτωση όμως
δεν είναι η ρίζα του κακού, αφού το 500άρικο δεν βγαίνει στην Ελβετία. Μένει και καταναλώνεται στην Ελλάδα.
Αντίθετα, τα 65 δις Ευρώ του χρηματιστηρίου, έκαναν φτερά. Στράγγιξαν την ρευστότητα και οδήγησαν την χώρα σε δανεισμό – μαμούθ, αφού αυτό το χρήμα ακρωτηριάστηκε, κόπηκε, έμεινε σε υπεράκτιους παραδείσους. Όλοι όμως πλην του διαδικτύου, έκαναν γαργάρα αυτή την τρομερή αποκάλυψη του τ. βουλευτή Μαγκούφη.
Όπως κάνουν γαργάρα το πανευρωπαϊκό φαινόμενο της διαφθοράς των μαϊμού συντάξεων και επιδομάτων που είναι σύνηθες φαινόμενο στις χώρες αυτών που κουνούν το δάχτυλο επικριτικά.
Στην Αγγλία για παράδειγμα, μάνα ξύρισε το κεφάλι του 10χρονου γιού της, τον έβαλε σε αναπηρικό καροτσάκι, για να πάρει 85 χιλιάδες λίρες και να πάει στις …Μπαχάμες! Η είδηση εδώ.
Έτσι για να καταλαβαινόμαστε. Αρκετά ηλιθιοποίησαν τις γενιές μας οι κύριοι Μπόμπολας και ο μακαρίτης ο Λαμπράκης, πιστοί φίλοι των τραπεζιτών και του Σημιτιστάν. Μακάκες τέλος/

olympia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα