ΑΙΣΧΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ

Ο πρώην δ/ντης του πολιτικού γραφείου Μάκη Βορίδη, Θεοδόσης Αθανασάς κατηγορεί τον Χρυσαυγίτη υπόδικο Χρ. Παππα ως κοινό συκοφάντη και απειλεί με μηνύσεις. Συγκεκριμένα, η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην εφημεριδα ΕΜΠΡΟΣ και για την οποία έκανε μνεία ο υπόδικος στην Βουλή των Ελλήνων, δεν έχει καμιά σχέση με ναζιστική γιορτή μίσους, όπως ψευδώς καταγγέλλουν οι Χρυσαυγίτες , αλλά πρόκειται για φωτογραφία της Νεολαίας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο στρατιωτικό
νεκροταφείο του Ελληνικού Στρατού στην Καστοριά τον Αύγουστο του 2002!
Μάλιστα λίγες ώρες μετά την φωτογραφία αυτή, τραμπούκοι της ΧΑ επιτέθηκαν στα μέλη της Νεολαίας, εμποδίζοντας την πρόσβασή τους στο Βίτσι όπου τελούνταν οι εορτασμοί για τη επέτειο νίκης του Ελληνικού Στρατού το 1949! Από την επίθεση αυτή καταστράφηκε το πούλμαν που μετέφερε τους νεολαίους και παραλίγο να σημειωθεί σοβαρό ατύχημα στους στενούς δρόμους που οδηγούσαν στο μνημείο!

Ο Θεοδόσης Αθανασας, όχι μόνο δεν έχει καμία επαφή με την ΧΑ, αλλά έχει πέσει στο παρελθόν και ο ίδιος προσωπικά θύμα άνανδρης επίθεσης από Χρυσαυγίτες το 1999, λόγω της σθεναρής αντίθεσής του στην προσπάθεια που έκανε το μόρφωμα αυτό να καπελώσει το πατριωτικό κίνημα στην Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα