αυτοδυναμία...

Η αυτοδυναμία θα πρέπει να είναι ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς εκλογές. Όχι μόνον για λόγους τακτικισμου και κομματικής σκέψης αλλά για λόγους ουσίας....
Οι συνεργασίες-οι αγαθές συνεργασίες με στόχο την επιτυχία σχεδιασμών που θα πρέπει να ανακουφίσουν τον Ελληνικό λαό –είναι μέσα στο πλαίσιο του πολιτικού παιγνιδιού.
Όχι γιατί ορισμένες εταιρίες δημοσκοπήσεων λιβανίζουν το θέμα της συνεργασίας αλλά γιατί στην πολιτική τίποτε δεν αποκλείεται…Ούτε λοιπόν και η αυτοδυναμία.
Οι δηλώσεις κορυφαίων
στελεχών της Νέας Δημοκρατίας όπως του Δημήτρη Αβραμόπουλου περί συνεργασιών είναι μέσα στο πλαίσιο της ρευστότητας του πολιτικού σκηνικού και του πολιτικού πολιτισμού. Δεν δείχνει ηττοπάθεια όπως ορισμένοι ανεγκέφαλοι βάλθηκαν να ερμηνεύσουν.
Είναι ορθή η στάση υπέρ της αυτοδυναμίας την οποία φυσικά ούτε ο Αβραμόπουλος ούτε και ο οποιοσδήποτε άλλος από εκείνους που δεν αποκλείουν την διάθεση συνεργασίας θέτουν στο περιθώριο.
Από την άλλη η πραγματικότητα έχει να κάνει με τις κινήσεις που απαιτείται από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά να γίνουν προς την διεύρυνση της βάσης της Νέας Δημοκρατίας
Keywords
Τυχαία Θέματα