«Έφυγε» ο δήμαρχος Τήλου...


«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή,σε ηλικία 61 ετών, ο δήμαρχος Τήλου, Τάσος Αλιφέρης, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχηεδώ και δύο χρόνια με τον καρκίνο. Ο δήμαρχος Τήλου είχε μεταβεί στην Αμερικήγια το πρόβλημα υγείας και κατέληξε σήμερα. Ο Τάσος Αλιφέρης ήταν από τουςπρωτοπόρους στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και είχε αλλάξει την εικόνα της μικρήςΤήλου.... Η επάρατη νόσος «πήρε» έναν ακόμη σπουδαίο άνδρα στη «γειτονιά τωνΑγγέλων».... Η είδηση του θανάτου του δημάρχου της Τήλου, Τάσου Αλιφέρη, όπως ήτανφυσικό σκόρπισε θλίψη,
όχι μόνο στους συγγενείς του και στους κατοίκους τουόμορφου νησιού της Δωδεκανήσου, που τόσο πολύ αγάπησε, αλλά και σ΄ όλουςεκείνους που έτυχε να γνωρίσουν από κοντά τον θαυμάσιο αυτό άνθρωπο καιεπιστήμονα!

Μπορεί πριν από τέσσεραπερίπου χρόνια να είχε καταθέσει αποδεικτικά... προοδευτικότητας, λέγοντας«ναι» στους ομοφυλοφιλικούς γάμους, αλλά τελικά αναγκάστηκε να εμφανιστείενώπιον της Δικαιοσύνης, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη με τηνκατηγορία παράβασης καθήκοντος.
Ο κ. Αλιφέρης γεννήθηκεστο Λάχιον Λακωνίας, σπούδασε ιατρική στη Σιένα της Ιταλίας ήταν παντρεμένος μετη Χρύσα και είχε αποκτήσει δύο παιδιά των Σπύρο και την Ανδρομάχη.
voliotaki.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα