OI ΣΟΥΗΔΟΙ ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...



Αύξηση των Σουηδών σε ποσοστό 8% έως10%, σε σχέση την περσινή θερινή τουριστική περίοδο, αναμένεται σύμφωνα με τα στοιχεία των μεγάλων tour operators ...
της Σκανδιναβίας.

Το θετικό κλίμα που επικρατεί για τη χώρα μας άρχισε να φαίνεται από νωρίς καθώς ανά διαστήματα αρκετές κυριακάτικες εφημερίδες της Σκανδιναβίας, φιλοξένησαν αφιερώματα που αφορούσαν στην Ελλάδα και τις ομορφιές της. Σε μία από αυτές, μάλιστα, που είναι στοχευμένη στο συνεδριακό τουρισμό και στην αγορά εταιρικών συναντήσεων, η αθηναϊκή
ριβιέρα και ο Αστέρας Βουλιαγμένης ήταν το θέμα του εξωφύλλου.

Η σουηδική αγορά διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον της για τη χώρα μας, ενώ οι αφίξεις αναμένονται να είναι αισθητά αυξημένες σε σχέση με το καλοκαίρι του 2013.

Πρόσφατα φιλοξενήθηκε στις σελίδες του inflight περιοδικού της SAS, Scanorama, εκτενές αφιέρωμα στην Κρήτη, τονίζοντας παράλληλα πως η έγκαιρη πραγματοποίηση κρατήσεων είναι η ενδεικνυόμενη τάση για φέτος.

Καθοριστικό ρόλο στην κάλυψη της ζήτησης αναμένεται να παίξουν οι νέες συνδέσεις και η αύξηση των πτήσεων από την Aegean και την SAS προς τη χώρα μας.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα