Ζαρούλια: Βγήκε από την μπουζού η πρεζού κόρη του Δραγασάκη; (Video)

Με ύβρεις και απίστευτες φράσεις επιτέθηκε στην κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννη Δραγασάκη η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, μετά το χθεσινό έντονο επεισόδιο εντός Βουλής που είχαν οι δυο βουλευτές με αφορμή το «συσσίτιο μόνο για Έλληνες».

Με αυτόν τον τρόπο και ενώ ο Γενικός Επιθεωρητής της ΕΛ.ΑΣ έχει απαγορεύσει τη συγκέντρωση

στην Πλατεία Αττικής, η Ελένη Ζαρούλια επιτίθεται και στον υπουργό Δημόσιας Τάξεως Νίκο Δένδια.

Από το βήμα της Βουλής, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, μιλώντας για την απαγόρευση της συγκέντρωσης του ακροδεξιού κόμματος, άφησε να εννοηθεί πως η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει το «συσσίτιο μόνο για Έλληνες» κανονικά, αφού είπε στον κ. Δένδια: «Ελάτε να μας συλλάβετε εμάς και τους Έλληνες φορολογούμενους».

Εξάλλου, το σημαντικότερο είναι πως η κα Ζαρούλια «Στοχοποίησε» την κόρη του κ. Δραγασάκη λέγοντας από το βήμα της Ολομέλειας: «Στον κομμουνιστή Δραγασάκη που μας διάβασε το άρθρο 2 του Συντάγματος. Να μας πει ο κ. Δραγασάκης που βρίσκεται η κόρη του. Βγήκε η κόρη του από την μπουζού, η πρεζού που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων; Μας είπε παράνομους χθες, μας είπε για πράξεις και γραπτά που παραβιάζουν το σύνταγμα. Δεν έχουμε προσωπικά με τον Δραγασάκη αλλά μη μας πουλάει και πνεύμα από πάνω!».

Ο προεδρεύον Γιώργος Καλαντζής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, προτού οξυνθούν, λέγοντας: «Είναι δυνατόν να αναφέρεστε με τέτοιο τρόπο για ένα παιδί; Και εσείς μάνα είστε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα