Υπόθεση Ελευθερίας Αγραφιώτου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η ξαφνική, αναπάντεχη και παντελώς ανεξήγητη εξαφάνισή της ήταν ένα μεγάλο μυστήριο, που δεν μπορούσε να απαντηθεί ως το βράδυ της Τετάρτης. Η απάντηση στο μυστήριο της «ξαφνικής της φυγής» αποκάλυψε μια πραγματική τραγωδία.

Η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου βρέθηκε νεκρή και, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έπεσε θύμα δολοφονίας με σεξουαλικά κίνητρα! Η σορός

της άτυχης γυναίκας, που εργαζόταν ως πριν από λίγο καιρό ως διευθύντρια σε ασφαλιστική εταιρεία, δεν αφήνει καμία αμφιβολία στην Αστυνομία για το τι συνέβη… Το θρίλερ, που διαδέχεται το μυστήριο της εξαφάνισης μιας γυναίκας, που φρόντιζε την κατάκοιτη μητέρα της, άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ένας υπάλληλος σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι ένιωσε έντονη δυσοσμία από το τρίτο υπόγειο του κτιρίου, το οποίο δεν χρησιμοποιείται από κανέναν.

Έφτασε επί τόπου η Αστυνομία και ήταν θέμα χρόνου η αποκάλυψη. Οι αστυνομικοί πίσω από μια πόρτα, κοντά στο κλιμακοστάσιο, αντίκρισαν το πτώμα γυναίκας, σε προχωρημένη σήψη. Όσα μακροσκοπικά ήλθαν σε γνώση τους από την πρώτη εξέταση και αυτοψία στον χώρο, τους οδήγησαν στην εκδοχή ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης, που κατέληξε στον τραγικό θάνατό της… Στους αστυνομικούς δεν μένει αμφιβολία για την ταυτότητά της, αφού κοντά βρέθηκε η τσάντα της και το κινητό της, αλλά υπάρχει κι ένα ακόμη σοβαρό στοιχείο.

Πριν από περίπου 15 ημέρες, ένας υπάλληλος του σούπερ μάρκετ είχε επικοινωνήσει με το «Φώς στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, όπου είχαν αναζητήσει πληροφορίες για την τύχη της Αγραφιώτου οι συγγενείς της. Πληροφόρησε τότε ότι το λευκό αυτοκίνητο που αναζητούσαν και οδηγούσε η άτυχη γυναίκα ήταν παρκαρισμένο στο πρώτο υπόγειο του γκαράζ του κτιρίου του σούπερ μάρκετ. Πράγματι η Αστυνομία με γερανό πήρε το αυτοκίνητο για τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου οι ειδικοί ερεύνησαν για δακτυλικά αποτυπώματα. Ίχνη όμως της γυναίκας, που μετά τη συνταξιοδότησή της παρέδιδε και μαθήματα γαλλικών, δεν είχαν βρεθεί.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής ερευνούν τα πάντα στο χώρο όπου βρέθηκε και τον οποίο για καιρό δεν είχε επισκεφθεί κανείς, άρα είναι ανέγγιχτος. Επίσης, παίρνουν καταγραφικό υλικό από κάμερες ασφαλείας από όλα τα σημεία από τα οποία μπορεί να πέρασε, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν το άτομο που της έκοψε το νήμα της ζωής για να ικανοποιήσει κτηνώδη ένστικτα…

Το άρθρο Υπόθεση Ελευθερίας Αγραφιώτου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα