Σενάρια και φήμες για το iPhone 7

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η επόμενη έκδοση του iPhone πλησιάζει και παράλληλα οι φήμες οργιάζουν.

Σε δημοσίευμα της Mirror, γίνεται λόγος ότι μετά από την περσινή αναβάθμιση του iPhone 6s, είναι πιθανό το νέο iPhone 7 να αποκτήσει μια εντελώς διαφορετική σχεδίαση. Να σημειωθεί ότι η νέα

συσκευή είναι απίθανο να ανακοινωθεί πριν από το φθινόπωρο.Παρόλα αυτά αρκετές φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τα δήθεν πρότυπα του κινητού τηλεφώνου. Επίσης, η Apple αυτή τη φορά πρέπει να συμβαδίσει με τα τηλέφωνα του ανταγωνισμού, δηλαδή της Samsung και LG.

Κρυφό κουμπί, έλλειψη ακουστικών (;)

Οι φωτογραφίες που έχουν έρθει στην επιφάνεια δείχνουν μία έκδοση του τηλεφώνου με μία εντελώς κενή πρόσοψη και εικάζεται ότι η Apple θα εξοπλίσει τη νέα της ναυαρχίδα με ένα «κρυφό» κουμπί στην οθόνη. Η ιστοσελίδα Apple Insider από την Κίνα αναφέρει ότι αυτές που κυκλοφορούν είναι οι επικρατέστερες εικόνες για το πώς θα μοιάζει η νέα συσκευή. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει έως τώρα καμία ένδειξη για υποδοχή ακουστικών στο κάτω μέρος του τηλεφώνου, παρόλα αυτά τα εξωτερικά ηχεία στο κάτω μέρος μοιάζουν με αυτά προηγούμενων μοντέλων.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την ημερομηνία ανακοίνωσης του iPhone 7 είναι είτε η πρώτη ή η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.Το iPhone 7 σύμφωνα πάντα με τις φήμες, θα έχει πιο μεγάλη χωρητικότητα, ενώ αναβαθμισμένη θα είναι και η κάμερα που θα μπορεί να λαμβάνει ακόμη πιο ευκρινείς εικόνες. Τέλος υπάρχει ένα ακόμη ενδεχόμενο, η νέα συσκευή να είναι αδιάβροχη.

Το άρθρο Σενάρια και φήμες για το iPhone 7 εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα