Υποψήφια με το ΛΑΟΣ η πρώην γραμματέας του Μιχ. Χριστοφοράκου

Στο ΛΑΟΣ προσχώρησε η πρώην γραμματέας Μιχάλη Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου! Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε χθες την ένταξη στο κόμμα της Κατερίνας Τσακάλου και την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες εκλογές, είτε στη Β' Αθηνών

είτε στη Β' Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται, πως η κα Τσακάλου, ήταν η «εξ απορρήτων» του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου και αποτέλεσε πρόσωπο-κλειδί για την αποκάλυψη του «σκανδάλου Siemens».

«Η κα Κατερίνα Τσακάλου είναι Ελληνίδα που συνδυάζει την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τον πατριωτισμό. Δοκιμάστηκε και έμεινε όρθια. Σήκωσε το ανάστημά της, ενώ πάρα πολλοί περίμεναν ότι δεν θα έχει τη δύναμη και το θάρρος να το κάνει.

Την καλέσαμε να έρθει κοντά μας να δώσει τη μάχη μέσα από το Κοινοβούλιο. Ξέρει πάρα πολύ καλά τη γερμανική νοοτροπία. Αυτή η νοοτροπία η οποία προσπαθεί να μας επιβάλλει τους δικούς της κανόνες εδώ στη χώρα μας. Την καλωσορίζω λοιπόν και εύχομαι "καλό βόλι"» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Από την πλευρά της η κα Τσακάλου τον ευχαρίστησε, τονίζοντας: «Είναι μεγάλη τιμή μου και θα λειτουργήσω προς όφελος της πατρίδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα