Τέλος ο Γκράθια

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο προπονητής της Κέρκυρας Χάβι Γκράθια, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η διοίκηση των «Φαιάκων» ευχαρίστησε τον Ισπανό τεχνικό για τις υπηρεσίες του στον πάγκο της ομάδας, ενώ του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει τη λύση

της συνεργασίας της με τον προπονητή, ΧΑΒΙ ΓΚΡΑΘΙΑ. Τον ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται, ειλικρινά, κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Μόλις 16 αγωνιστικές κάθισε ο Χάβι Γκράθια στον πάγκο της Κέρκυρας. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες της ομάδας και ύστερα από την ισοπεδωτική ήττα –που μειώθηκαν σημαντικά οι ελπίδες παραμονής- από τον ΠΑΟΚ (4-0) αποτέλεσε παρελθόν.

Ο Γκράθια προσγειώθηκε στο νησί των Φαιάκων τον περασμένο Νοέμβριο και ανέλαβε την Κέρκυρα που μετρούσε εφτά αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έφερε τη νίκη και κλίμα αισιοδοξίας στην ομάδα, ωστόσο αυτό δεν διήρκεσε πολύ.

Οι Φαίακες πλέον βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού (15η θέση), μετρώντας έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και 14 ήττες, με το πρόγραμμα της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος να αποτελεί «αγκάθι» -στο δύσκολο έργο της παραμονής- καθώς έχει να αντιμετωπίσει ΑΕΚ, ΟΦΗ εντός έδρας και Ολυμπιακό και Άρη εκτός.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο πρώην τεχνικός του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα