Υπογράφει ο Εσιέν που έγινε δεκτός με καπνογόνα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Στην χώρα μας βρίσκεται από χθες τα μεσάνυχτα ο Μίκαελ Εσιέν, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους φίλους των πρασίνων που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στις πρώτες του δηλώσεις, είπε: «Ήταν πολύ εύκολο να πω το ναι, ήξερα για τον Παναθηναϊκό, είχα και κάποιον φίλο ο οποίος έπαιζε εδώ πριν από χρόνια και με ενημέρωσε. Η απόφασή μου ήταν εύκολη. Είχα τη δυνατότητα να μιλήσω τηλεφωνικά με τον Σισέ, του είπα για τον Παναθηναϊκό και μου

είπε τα καλύτερα λόγια».

Ο Εσιέν χαρακτήρισε απίστευτη την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για τον οποίο τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, θα παίξει ξανά στην Ευρώπη και εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να επιστρέψει στις επιτυχίες».

Ο 32χρονος μέσος θα περάσει σήμερα το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα συζητήσει με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του το οποίο θα υπογράψει μέσα στην ήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα