Υπάρχουν ειδικές συνθήκες

Για την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον τρόπο που προσπαθεί να προετοιμάσει τους παίκτες του μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος του αγώνα. “Είχα πει στους παίκτες ότι αυτές οι καταστάσεις πρέπει να τους κάνει πιο δυνατούς. Για ένα ακόμα παιχνίδι παίξαμε με 10 παίκτες. Υπάρχουν ειδικές συνθήκες στο ποδόσφαιρο αυτή την εποχή. Υπάρχουν ανακοινώσεις της ΠΑΕ. Δεν είναι δουλειά μου αυτά τα πράγματα. Τους έχω εξηγήσει τους παίκτες. Να υπάρχει ένταση στο παιχνίδι μας. Να μην είμαστε μαλθακοί. Αλλά πρέπει να το ελέγξουμε. Εμείς όποιο λάθος

κι να κάνουμε, αν κάνουμε, το πληρώνουμε” είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε για το ματς: “Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια. Είχαμε τις ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ και με παίκτη παραπάνω δε ρίσκαρε. Με ψυχή γυρίσαμε το παιχνίδι. Πάντως και η ώρα που έγινε το ματς δε βοηθάει τους παίκτες να έχουν καλό ρυθμό”.

Για τις απουσίες: έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε

Για τις αλλαγές: Θέλαμε να παίξουμε τρία χαφ, έστω και με 10. Στοχ και Λούκας επαίξαν εσωτερικά χαφ και τα κατάφεραν.

Για τον Στοχ: Είναι ένας παίκτης με σημαντικά πράγματα στην καριέρα του, και σε μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί. Είμαι χαρούμενος που προσπαθεί και τα καταφέρνει. Έχουμε μιλήσει μαζί. Του εξήγησα ότι η ευθύνη είναι δικιά του και ότι και ο προηγούμενος προπονητής τον πίστευε.

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα