Ξύπνησε αργά η Ρεάλ, στον τελικό η Ντόρτμουντ

Μία γλυκιά ήττα με σκορ 2-0 δέχθηκε η γερμανική Ντόρτμουντ, αγωνιζόμενη στην Ισπανία κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League. Παρά την ήττα, οι Γερμανοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς, στο πρώτο παιχνίδι, είχαν επικρατεί με 4-1 της «βασίλισσας».

Τα τέρματα των νικητών σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα: πιο συγκεκριμένα, οι Μπενζεμά (στο 83ο λεπτό) και Ράμος (στο 89ο)

έδωσαν ελπίδες στους Μαδριλένους πως έστω και την ύστατη στιγμή, θα μπορέσουν να προκριθούν στον τελικό.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στα πρώτα 15 λεπτά, όμως στη συνέχεια «ξεφούσκωσε», η Ντόρτμουντ ισορρόπησε τον αγώνα και με τη σειρά της, πήρε τα ηνία της αναμέτρησης στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Σε κάθε περίπτωση, η Ντόρτμουντ ήταν η καλύτερη στο σύνολο των δύο ομάδων και δικαίως είναι αυτή που πήρε το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον αγώνα που θα γίνει στο Λονδίνο (γήπεδο Γουέμπλει) στις 25 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γερμανοί επιστρέφουν σε τελικό έπειτα από 16 χρόνια (είχαν πάρει το τρόπαιο στο Μόναχο, το 1997) και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν.

Keywords
Τυχαία Θέματα