Ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του για την ηγεσία της ΝΔ ο Μεϊμαράκης

Την ίδια στιγμή, που ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ, ενώ ήδη το αυτό έχει πράξει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο προσωρινός πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, αν και όλα συγκλίνουν πως εν τέλει θα είναι υποψήφιος πρόεδρος.

«Η απόφαση είναι δική μου. Θα την ανακοινώσω όποτε κρίνω», ανέφερε ο ίδιος σε συνομιλητές του, ενώ δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πως σέβεται τη γνώμη όλων και συζητάει με όλους.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει

ότι, «δεν θα μου επιβάλει κανείς και καμιά τίποτα και ό, τι γίνει δεν θα είναι προϊόν παρασκηνιακής συνεννόησης. Αν πάρω απόφαση, θα την πάρω με πολιτικά κριτήρια για να αλλάξω τη ΝΔ, να είμαι καιρό και όχι για να κάνω τον τοποτηρητή».

Πάντως, οι φωνές εντός ΝΔ πληθαίνουν προς υποστήριξη του κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους φαίνεται πως έχει το προβάδισμα. Σε κάθε περίπτωση η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την ερχόμενη Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα