Βρέθηκε λύση για το γήπεδο ποδοσφαίρου του Περαμαϊκού

Σε συμφωνία για την άμεση λύση στο πρόβλημα ακαταλληλότητας του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Πέραμα,ήρθαν οι εμπλεκόμενοι φορείς Αντιπεριφέρεια, Δήμος και συλλόγοι.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Παντελής Ζουμπούλης ανταποκρινόμενος στο πρόβλημα απευθύνθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη, Στέφανο Χρήστου και τελικά βρέθηκαν οι αναγκαίοι πόροι, ύψους 425.000ευρώ, προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των σωματείων, κλήθηκαν και συζήτησαν το θέμα με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο

παρουσία ειδικών τεχνικών συμβούλων οι οποίοι προχώρησαν σε συγκεκριμένες παρατηρήσεις. Όπως διαπιστώθηκε αν και υπάρχουν μια σειρά από ορατές κακοτεχνίες, η απουσία σχεδίου κατασκευής του έργου- που παραδόθηκε μόλις το 2002- απαιτούν νέα συγκεκριμένη μελέτη από πλευράς των τεχνικών συμβούλων οι οποίοι, στη συνέχεια, θα υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τις βελτιώσεις που θα πρέπει να γίνουν.

Παράλληλα, από πλευράς των συλλόγων τέθηκε και το θέμα της νομιμοποίησης των κτιρίων που πλαισιώνουν το γήπεδο ώστε να «κλείσουν» οριστικά όλες οι εκκρεμότητες. Συμφωνήθηκε μάλιστα, ότι εφόσον απαιτηθεί και αιτιολογηθεί επαρκώς, θα καταβληθούν προσπάθειες για την εξεύρεση επιπρόσθετων πόρων για την περάτωση όλων των απαραίτητων ενεργειών.

Από την πλευρά τους πάντως, οι εκπρόσωποι του Περαμαϊκού κατέθεσαν στον Δήμαρχο της πόλης και πρόταση να εξευρεθεί χώρος για την κατασκευή ενός ακόμη γηπέδου προς αποκλειστική χρήση της ομάδας. Ο κ.Παντελής Ζουμπούλης, εμφανίστηκε θετικός ενώ και ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την καλή θέληση να συμμετάσχει και σε κάποιες διερευνητικές επαφές με φορείς όπως ο ΟΛΠ που πιθανότατα θα μπορούσαν να «απελευθερώσουν» συγκεκριμένους χώρους.

«Πρόθεσή μας είναι να παράσχουμε, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου, κάθε διευκόλυνση στον Περαμαϊκό που είναι η ομάδα της πόλης μας, αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από την έλλειψη γηπέδου και παρ’ όλα αυτά όπως φαίνεται έχει δυνατότητες να εξελιχθεί. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ.Στέφανο Χρήστου ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση μας. Θα παρακολουθώ και ο ίδιος, πολύ στενά την εξέλιξη των έργων αποκατάστασης των κακοτεχνιών που έχουν διαπιστωθεί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε ανοιχτοί και στην πρόταση για τη δημιουργία και ενός δεύτερου γηπέδου για τον Περαμαϊκό και το επόμενο διάστημα θα έχουμε συζητήσεις για το θέμα» δήλωσε ο κ.Παντελής Ζουμπούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα