ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Την εξέδιδε η μητέρα της από τα 5 της χρόνια…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τις τραυματικές της εμπειρίες εξιστόρισε σε συνέντευξή της, γυναίκα στη Βρετανία, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει την συνήθεια της μητέρας της να την ”παραχωρεί” σε παιδόφιλους, προκειμένου αυτοί να εκτονώνουν τα πιο αισχρά τους ένστικτα.

Το μαρτύριό της αυτό, κράτησε 10 χρόνια!

«Η μητέρα μου άφηνε παιδόφιλους να με βιάζουν για μία δεκαετία με αντάλλαγμα πέντε λίρες ή λίγο αλκοόλ» εξομολογείται η 48χρονη σήμερα γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της και αναφέρεται στην εφημερίδα ως Claire.

Σύμφωνα με την Dailymail, η Claire, κατάφερε να γλυτώσει από αυτή την κατάσταση όταν στα 15 της χρόνια το έσκασε από το σπίτι της. Για πολλά χρόνια δεν είχε μιλήσει σε κανένα για τις τραγικές στιγμές που βίωσε όταν ήταν μικρή. Όταν όμως η μητέρα της πέθανε αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Σκοπός της είναι να βοηθήσει πολλά ανήλικα κορίτσια που βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις να μιλήσουν προκειμένου να βγουν από τον εφιάλτη της κακοποίησης.

Το άρθρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Την εξέδιδε η μητέρα της από τα 5 της χρόνια… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα