Βούτσης: Η κυβέρνηση θα κριθεί το…2019

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ότι το έργο της κυβέρνησης θα κριθεί το 2019 στο “μεγάλο κάδρο” των διεθνών εξελίξεων και ιδιαίτερα μέσα στην Ε.Ε., εκτίμησε ο Ν. Βούτσης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Αγορά”.

Ο πρόεδρος της Βουλής θεωρεί ότι η πλειονότητα του ελληνικού λαού έχει επίγνωση της παρούσας κατάστασης και είναι σε θέση να αντιληφθεί την ανάγκη για μία εύλογη πίστωση χρόνου, προκειμένου η χώρα να ξεφύγει από τις περιοριστικές πολιτικές λιτότητας.

Ο κ. Βούτσης

άφησε αιχμές κατά των δανειστών οι οποίοι, όπως είπε καθυστερούν το έργο της κυβέρνησης “για δικούς τους λόγους” και τόνισε την ανάγκη για ρύθμιση του χρέους λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι προφανές ότι πρέπει έγκαιρα να ληφθούν οι αποφάσεις για το χρέος, έτσι ώστε να μπορούν να εκτιμηθούν και να υλοποιηθούν σαφώς μικρότερα πλεονάσματα από αυτά που έχουν επιβληθεί για το 2018 και ύστερα”.

Ο πρόεδρος της Βουλής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, αναφέροντας ως “μείζον γεγονός” την διαδικασία αδειοδότησης και τονίζοντας ότι «πλέον υπάρχει ένα θετικό θεσμικό προηγούμενο και υπόδειγμα», ενώ υποστήριξε πως είναι πολύ σημαντικό να απορροφηθούν όλοι οι εργαζόμενοι «μέσα στο νέο ψηφιακό τοπίο των ιδιωτικών και συνδρομητικών τηλεοπτικών σταθμών, των περιφερειακών, των θεματικών και ραδιοφωνικών συχνοτήτων».

Το άρθρο Βούτσης: Η κυβέρνηση θα κριθεί το…2019 εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα