Βοστόνη:«Ταμπουρωμένοι» στα σπίτια τους οι κάτοικοι

Κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί στη Βοστώνη και ενώ έχει στηθεί ανθρωποκυνηγητό από σπίτι σε σπίτι, για τον εντοπισμό ενός από τους δύο υπόπτους για τη διπλή επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης. Οι αρχές έχουν ζητήσει από τους κατοίκους της περιοχής να μην βγουν από τα σπίτια τους!

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Ντεβάλ Πάτρικ, δήλωσε ότι η αστυνομία ζητεί από όλους τους κατοίκους της Βοστόνης, να κλειδώσουν τις πόρτες και να μην ανοίγουν σε κανέναν εκτός αν είναι σίγουροι ότι πρόκειται για αστυνομικό.

Παράλληλα, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων στο

Ουότερταουν και όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς της Βοστόνης όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση. Περιορισμοί έχουν τεθεί και στην εναέρια κυκλοφορία, ενώ οι αρχές ζήτησαν από τις επιχειρήσεις να παραμείνουν κλειστές.

Νωρίτερα, καταδίωξη εξελίχθηκε στην περιοχή του Κέμπριτζ και του Watertown, μετά τον φόνο αστυνομικού στην πανεπιστημιούπολη του MIT και την κλοπή αυτοκινήτου που ακολούθησε στη συνέχεια. Ειδικότερα, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν ισχυρές εκρήξεις, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι δέχτηκαν επίθεση με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Τα ξένα μέσα κάνουν λόγο για σύνδεση της επίθεσης του ΜΙΤ με την αντίστοιχη επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα