“Βόλτα με ποδήλατο” από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ) και η οργανωτική ομάδα της Art-Athina, οργανώνει μια βόλτα με ποδήλατο σε 5 γκαλερί της Αθήνας όπου και συμμετέχουν στο πολιτιστικό διήμερο Gallery Weekend 2014.

Ακολουθεί η επιλογή συνολικά 5 γκαλερί όπου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση και επίσκεψη σε αυτούς τους χώρους, καθώς αποτελούν έναν όμορφο προορισμό της διαδρομής με το ποδήλατο. Συγκεκριμένα η επίσκεψη θα γίνει

στους εξής χώρους:

QBox Gallery – Heide Fasnacht, “Little Murders” , Σχέδια και εγκαταστάσεις

a.antonopoulou art – Beetroot “Make Love by Beetroot”, Ζωγραφική

Ad Gallery – 1ος όροφος: ομαδική έκθεση με έργα των Κωστή Βελώνη, Δανιήλ (Παναγόπουλος), Βλάση Κανιάρη, Νίκου Κεσσανλή, Γιώργου Κορδάκη, Νίκου Μάρκου, Χρύσας Ρωμανού, Steve Gianakos, Xavier Noiret-Thome και Su-Mei Tse, 2ος όροφος: Αναστάσης Στρατάκης, “An Endless Present”

Bernier/Eliades – Annette MESSAGER, Ατομική

Τεχνοχώρος Art Gallery – Γιώργος Τσακίρης, Έλλη Χρυσίδου, «Όλα στο κόκκινο» Zωγραφική-γλυπτική

Η εκκίνηση είναι στην Πλατεία Κοτζιά την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ.

Η διαδρομή ακολουθεί βατούς δρόμους και καταλήγει έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης όπου και θα αποχαιρετιστούμε. Υπολογίζουμε ότι με τις ξεναγήσεις η βόλτα θα διαρκέσει 3,5 περίπου ώρες.

Η πολιτιστική εκδήλωση Gallery Weekend τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και των Δήμων Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα