Βλαντιμίρ Πούτιν: 16 πράγματα που αρέσουν στον πανίσχυρο άντρα της Ρωσίας (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς άντρες στον πλανήτη κι όμως ελάχιστα γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.

Το Business Insider, μετά από τεράστια έρευνα, μιας και δεν πλησιάζεις ούτε για αστείο τον Βλαντιμίρ Πούτιν, βρήκε τις αγαπημένες του καθημερινές συνήθειες.

Κόντρα σε ότι θα περιμέναμε, ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν ξυπνάει νωρίς το πρωί. Σηκώνεται από το κρεβάτι μετά τις 10:00

και σχεδόν έχει μεσημεριάσει όταν αποφασίζει να πάρει το πρωινό.

Το πρωινό του περιλαμβάνει μία μεγάλη ομελέτα, ένα επίσης μεγάλο μπολ με δημητριακά, φυσικό χυμό και φρούτα.

Όταν ολοκληρώσει με το φαγητό, πίνει τον καφέ του, τον οποίο τον προτιμά σκέτο.

Αφού χαλαρώσει για λίγο, αμέσως ξεκινάει την γυμναστική του με κολύμβηση, διάρκειας δύο ωρών.

Αμέσως μετά, πηγαίνει στο γυμναστήριο όπου για μία ώρα κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Πηγαίνει στο γραφείο του και βλέπει τις ενημερώσεις.

Έχει ειδικό φάκελο από την Εθνική Υπηρεσίας Πληροφορίων, ειδικό για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ειδικό για δημοσιεύματα του Τύπου.

Κάποιες φορές, οι συνεργάτες του, διαλέγουν και του δείχνουν κάποια σατιρικά videos που κυκλοφορούν για τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

Η δουλειά του δεν τελειώνει στις 21:00. Τις περισσότερες φορές, κάθεται εκεί καθώς όπως λένε το βράδυ δουλεύει καλύτερα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καλέσει συμβούλιο σε ώρα που άπαντες, πλην των άμεσων συνεργατών του, ήταν στα κρεβάτια τους.

Όταν ταξιδεύει εκτός Ρωσίας, στο χώρο που θα μείνει, τα πάντα αντικαθίστανται από τους ανθρώπους που τον φυλάνε. Από τα σεντόνια στα οποία θα κοιμηθεί, μέχρι το χαρτί υγείας στην τουαλέτα. Φυσικά, ποτέ δεν δέχεται οποιοδήποτε κέρασμα, αν πρώτα δεν έχει ελεγχθεί από τους ανθρώπους του Κρεμλίνου.

Το αγαπημένο του φαγητό είναι το παγωτό φιστίκι, αλλά μόνο όταν είναι στην Ρωσία. Όταν είναι εκτός έδρας, απαγορεύεται να φάει οτιδήποτε μπορεί να έχει γάλα.

Αν και η Ρωσία είναι μία χώρα που φημίζεται για την κατανάλωση αλκοόλ, ο Πούτιν σπανίως πίνει. Μόνο όταν είναι αναγκασμένος λόγω κάποιας επίσκεψης.

Τα σαββατοκύριακα που το πρόγραμμα του είναι πιο χαλαρό, κάνει μαθήματα Αγγλικών, πηγαίνει στην εκκλησία και εξομολογείται.

Μία φορά στο τόσο παίζει το αγαπημένο του χόκεϊ στο πρωτάθλημα που γίνεται μεταξύ των μελών της ασφάλειάς του.

Πάντα μέσα στη μέρα θα βρει χρόνο να ασχοληθεί έστω και λίγο με τα σκυλιά του. Την Κόνι, την Γιούμε και τον Μπάφι.

Μπορεί ο χρόνος που χρειάζεται για να φτάσει στο αρχηγείο του στην Μόσχα να υπολογίζεται στα 25 λεπτά, όμως προτιμά να μένει στις εγκαταστάσεις του σπιτιού του.

Το άρθρο Βλαντιμίρ Πούτιν: 16 πράγματα που αρέσουν στον πανίσχυρο άντρα της Ρωσίας (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα