Βίντεο Ζελένσκι για την Ουκρανία: «Θα τραγουδήσουμε ξανά και θα γιορτάσουμε”

Βίντεο που ανάρτησε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στα social media καταγράφει την ωμή φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά στέλνει στους πολίτες το μήνυμα «Θα νικήσουμε».

Το βίντεο περιλαμβάνει σκληρές εικόνες, από τις ρωσικές επιθέσεις σε ουκρανικές πόλεις, ενώ ακούγεται ο Ουκρανός πρόεδρος να μιλά με δραματικό τόνο.

«Ήταν… μια απλή λέξη που εκατομμύρια χρησιμοποιούν καθημερινά αλλά δεν είναι τόσο απλή για εμάς. Γιατί τώρα οι Ουκρανοί απλά δεν μπορούν να πουν “ήταν” χωρίς να ξεσπάσουν σε κλάματα», λέει ο Ζελένσκι.

«Αυτό

ήταν το σπίτι μου, αυτός ήταν ο φίλος μου, αυτός ήταν ο σκύλος μου, αυτό ήταν το αυτοκίνητό μου, αυτή ήταν η δουλειά μου, αυτός ήταν ο πατέρας μου, αυτή ήταν η κόρη μου», συνεχίζει.

Μετά τις εικόνες της τραγικής πραγματικότητας, με βομβαρδισμούς και θύματα, το βίντεο συνεχίζει με πλάνα μιας άλλης Ουκρανίας.

«Εμείς οι Ουκρανοί ξέρουμε τι θα ακολουθήσει. Θα νικήσουμε, θα υπάρξουν νέα σπίτια, νέες πόλεις, νέα όνειρα, μια νέα ιστορία και όσους χάσαμε θα τους θυμόμαστε», ακούγεται να λέει ο Ζελένσκι. «Θα τραγουδήσουμε ξανά και θα γιορτάσουμε. Ναι, η Ουκρανία ήταν όμορφη, αλλά τώρα θα γίνει σπουδαία», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα