Βία και στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα- Χτύπησαν τον Βασίλη Κωνσταντίνου!

Απίστευτα πράγματα εκτυλίσσονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το επεισοδιακό «ντέρμπι αιωνίων» στη Λεωφόρο, και ύστερα από μια περίοδο νηνεμίας το κλίμα γίνεται και πάλι πολεμικό. Έτσι, λοιπόν, πριν από λίγη ώρα διαδραματίστηκαν θλιβερές σκηνές στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια πρόεδροι των ομάδων, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου τελικά να δέχεται χτύπημα από άγνωστο άνδρα!

Η σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας αναμενόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από την συζήτηση για τον ΟΦΗ

και τις συμβάσεις με Forthnet και ΟΠΑΠ, υπήρχε η παρουσία Αλαφούζου και Μαρινάκη δύο μόλις μέρες μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» και των «πρασίνων» αντάλλαξαν βαριές ύβρεις κατά την συνεδρίαση, ενώ εκτοξεύτηκαν νερά και μπουκάλια, με τη διακοπή να αποτελεί λογικό επακόλουθο! Αρχικά, ο Μαχλάς επιτέθηκε στον Αλαφούζο λέγοντάς του: «Εσύ μιλάς για Μαρινάκη, αλλά προκάλεσες στο Ηράκλειο και έκατσες στον πάγκο του Παναθηναϊκού», καθώς ο πρόεδρος του τριφυλλιού κατηγορούσε τον κ. Μαρινάκη ότι «προκάλεσε με την παρουσία του στον πάγκο» κατά το πρόσφατο παιχνίδι των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα. Τότε, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έχασε την ψυχραιμία του και φαίνεται να πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς το μέρος του κ. Αλαφούζου και το νερό «έλουσε» τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα, την ίδια στιγμή που ένα άτομο από την προσωπική ασφάλεια του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού έριξε μπουνιά στον Βασίλη Κωνσταντίνου!

Πέραν του κ. Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν και οι Καραπαπάς, Βρέντζος, Αγραφιώτης, ενώ στο πλευρό του Γιάννη Αλαφούζου βρέθηκαν οι Σωπήλης, Κωνσταντίνου και η κα Μπαλωμένου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξερχόμενος της συνεδρίασης ο Γιάννης Αλαφούζος όσο αφορά τον δράστη της επίθεσης τον κατονόμασε ως «μπράβο του Μαρινάκη»! Αμέσως μετά το περιστατικό ο κ. Κωνσταντίνου είπε ότι τον έβριζε χυδαία ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαππάς και μόλις ο ίδιος προσπάθησε να αντιδράσει δέχθηκε την επίθεση.

Μετά την διακοπή του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε δηλώσεις, λέγοντας: «Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα. Ζήσαμε απίστευτα πράγματα. Δεχθήκαμε επίθεση. Ντρέπομαι. Καθυβριστήκαμε. Ο Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Ένας μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ήταν στημένο το σκηνικό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε Δ.Σ της Λίγκας υπάρχει τέτοια βία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είχαν μπράβους και μέσα στο συμβούλιο. Στον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει λάθη, προσπαθούμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Βλέπετε τις επιθέσεις στον ΣΚΑΪ, πέταξαν μολότοφ. Σήμερα είχαμε πολλά παραδείγματα απειλής και βίας. Τι να κάνουμε; Κάποιοι από εμάς πρέπει να εκτεθούμε στον κίνδυνο για να αλλάξουν τα πράγματα. Ζούμε σε μια δημοκρατία. Υπάρχει δικαιοσύνη και οι φορείς που πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Αναζητήσεις
βασίλης κωνσταντίνου εξερχόμενος..
Τυχαία Θέματα