«Σάρωσε» τα… Χρυσά Βατόμουρα το «Saving Christmas»

Το Saving Christmas ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής των βραβείων χειρότερων ταινιών, που αποκαλούνται «Χρυσά Βατόμουρα», κατακτώντας 5 βραβεία, μεταξύ άλλων χειρότερης ταινίας και Α” Ανδρικού Ρόλου.

Η Cameron Diaz κέρδισε το Χρυσό Βατόμουρο Α΄ Γυναικείου Ρόλου για τις ερμηνείες της στις ταινίες «Sex Tape» και «The Other Woman», ενώ η Megan Fox κέρδισε το Χρυσό Βατόμουρο Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία

της στα «Χελωνονιντζάκια».

Οι… βραβευθέντες επιλέγονται από 657 αμερικανούς και ξένους κριτές, και λαμβάνουν ως βραβείο ένα Βατόμουρο, που έχει το μέγεθος μπάλας του γκολφ και είναι τοποθετημένο πάνω σε μπομπίνα ταινίας, ενώ το βραβείο κοστίζει 5 δολάρια.

Χειρότερο ριμέικ ανακηρύχθηκε το «Annie», ενώ το βραβείο Μεταμέλειας, το οποίο απονέμεται σε καλλιτέχνη, που από τα Βατόμουρα κατάφερε να φτάσει στα Όσκαρ, απέσπασε ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος -μετά το «Gigli», με την Τζένιφερ Λόπεζ- έφτασε στην κορυφή με το «Argo» και το φετινό «Gone Girl».

Τα σημαντικότερα αντι-βραβεία είναι:

-Χειρότερη Ταινία: «Saving Christmas»

-Χειρότερη Α΄ Ανδρική Ερμηνεία: Κερκ Κάμερον, «Saving Christmas»

-Χειρότερη Α΄ Γυναικεία Ερμηνεία: Κάμερον Ντίαζ, «The Other Woman» και «Sex Tape»

-Χειρότερη Β΄ Ανδρική Ερμηνεία: Κέλσι Γκράμερ, «Expendables 3», «Legends of Oz», «Think Like a Man Too» και «Transformers: Age of Extinction»

-Χειρότερη Β΄ Γυναικεία Ερμηνεία: Μέγκαν Φοξ, «Χελωνονιντζάκια»

-Χειρότερο Screen Combo: Ο Κερκ Κάμερον και ο Εαυτός του στο «Saving Christmas»

-Χειρότερο Prequel, Sequel, Remake: «Annie»

-Χειρότερος Σκηνοθέτης: Μάικλ Μπέι, «Transformers: Age of Extinction»

-Χειρότερο Σενάριο: «Saving Christmas»

-Βραβείο Μεταμέλειας: Μπεν Άφλεκ

Keywords
Τυχαία Θέματα