Βελλής: Αποσύρω τον Απόλλωνα από τη Σούπερ Λίγκα

Λίγες ημέρες πριν από την κρισιμότατη αναμέτρηση με τη Βέροια για την 27η αγωνιστική της Super League, ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την πρόθεσή του να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί και να πέσει στη Γ’ Εθνική.

Στενοί του συνεργάτες προσπαθούν να τον μεταπείσουν, επικαλούμενοι το οικονομικό κόστος που θα έχει για τον ίδιο μια τέτοια επιλογή (ρήτρες κλπ).

«Είναι θέμα αρχών

και αξιών. Εγώ δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό το βούρκο, αλλά θα είμαι κύριος απέναντί σας και δεν θα χάσετε ούτε ένα ευρώ από μένα. Δεν μπορώ να βλέπω να σας αδικούν και ξαφνικά να ανασταίνονται ομάδες, κερδίζοντας ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκή έξοδο», τους είπε αρχικά ο Σταμάτης Βελλής. Στη συνέχεια τους ξεκαθάρισε: «Αν η ομάδα αποσυρθεί, θα παραμείνω. Δεν με ενδιαφέρουν οι κυρώσεις. Ελπίζω με αυτήν την κίνηση να ευαισθητοποιήσω ορισμένους».

Όλα άρχισαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο όταν ο Σταμάτης Βελλής εξέδωσε μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση με πολλαπλούς αποδέκτες, ενώ λίγο αργότερα κάλεσε σε ανοικτή συγκέντρωση κάθε ενδιαφερόμενο Απολλωνιστή για το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σκοπός της ανοικτής συγκέντρωσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ήταν να παρθεί "απόφαση για το αν η ομάδα μας θα συνεχίσει να συμμετέχει στη στημένη παρωδία".

Μία ημέρα αργότερα, με κοινή δήλωση που υπογράφηκε από τους τέσσερις αρχηγούς, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα εκδήλωσαν τη στήριξή τους στον Σταμάτη Βελλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα