ΠΑΣΟΚ: Η κα Δούρου δεν μπορεί να επιδείξει σοβαρότητα σε κανένα ρόλο

Για «ανευθυνότητα» κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ και όσα κόμματα της αντιπολίτευσης άσκησαν κριτική στον υπουργό Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλο αναφορικά με τους χειρισμούς του για την προστασία των ελλήνων ομογενών της Ουκρανίας.

Ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ, μετά και το ΥΠΕΞ, με ανακοίνωσή

του απαντά στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, η οποία δήλωσε ότι οι έλληνες ομογενείς βρίσκονται στο στόχαστρο της άκρως επικίνδυνης νεοναζιστικής οργάνωσης της Ουκρανίας, «Δεξιός Τομέας», και κατήγγειλε τον κ. Βενιζέλο για «αφωνία».

Το ΠΑΣΟΚ απαντά λέγοντας ότι «δεν φτάνουν τα συνεχή προβλήματα που δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό της χώρας μας, τώρα προσπαθεί να τα εξάγει και στην ομογένεια».

Για την κ. Δούρου αναφέρει ότι επιτέθηκε με αδιανόητη ανευθυνότητα, στον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας και συνεχίζει λέγοντας ότι στο πλαίσιο του ετερόκλητου αντιμνημονιακού μετώπου, συμπλέουν μαζί της οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Το ΠΑΣΟΚ κάνει αναφορά στην τοποθέτηση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας λέγοντας πως αυτή έδωσε αποστομωτική απάντηση στην σκόπιμη κινδυνολογία καθώς με ανακοίνωσή της διαβεβαιώνει πως είναι σε συνεχή επαφή από την αρχή της κρίσης με τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές στην Ουκρανία και πως οποιαδήποτε αναφορά για επιθέσεις σε βάρος του ελληνισμού είναι «κακόβουλη», «ανυπόστατη» και «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Ακόμη τονίζει ότι η κρίση στην Ουκρανία δεν προσφέρεται για μικροκομματικά παιχνίδια εσωτερικής κατανάλωσης και καταλήγει σχολιάζοντας ότι «η κ. Δούρου φαίνεται πως δεν μπορεί να επιδείξει σοβαρότητα σε κανένα ρόλο. Μετά τις κορυφαίες γκάφες της ως υποψήφια περιφερειάρχης αποσύρθηκε επανερχόμενη στο ρόλο της υπεύθυνης εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει από εκεί τις αστοχίες της».

Keywords
Τυχαία Θέματα