“Βαυαρός” ο Τσάβι Αλόνσο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι και επίσημα ο Τσάβι Αλόνσο καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής πρώτα η Ρεάλ Μαδρίτης και μετά η γερμανική ομάδα ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία, για τη μεταγραφή του διεθνή χαφ στην πρωταθλήτρια της Μπουντεσλίγκα..

Ο γερμανικός σύλλογος καλωσόρισε τον Αλόνσο στην οικογένειά του, διευκρινίζοντας ότι ο 32χρονος παίκτης θα επιστρέψει στη Μαδρίτη, όπου θα παραχωρήσει αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια θα γυρίσει

στο Μόναχο για να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της Μπάγερν.

Παράλληλα, η Μπάγερν ανέφερε στην ανακοίνωσή της ότι ο Αλόνσο πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για να τεθεί τις επόμενες ημέρες στη διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε:

«Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση στη ζωή μου. Ήθελα όμως νέα κίνητρα στην καριέρα μου. Θέλω να διατηρηθώ στο υψηλότατο επίπεδο. Η ομάδα δεν κατάλαβε την απόφασή μου, αλλά την αποδέχθηκε από την στιγμή που το ήθελα.

Μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής σεζόν με την κατάκτηση του δέκατου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ένας νέος κύκλος άνοιξε για την ομάδα, αλλά και για εμένα. Ήθελα να είμαι ειλικρινής».

Το άρθρο “Βαυαρός” ο Τσάβι Αλόνσο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα