Πέρασαν στα ΤΕΙ οι δυο 18χρονοι δολοφόνοι της Μάνης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μέσα στα κελιά των φυλακών αντί για τα έδρανα των αμφιθεάτρων θα περάσουν τη φοιτητική τους ζωή οι δυο 18χρονοι Παναγιώτης Μήτσος και Νίκος Μοσχανδρέου που σκότωσαν τους Κώστα Σγούρο και Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη, σοκάροντας το πανελλήνιο.

Ο Παναγιώτης Μήτσος, από το 1ο Λύκειο Γενικό Καλαμάτας, πέρασε στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου, που εδρεύει στην ίδια πόλη, ενώ αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά είναι η σχολή στην

οποία πέτυχε ο Νίκος Μοσχανδρέου. Ο απόφοιτος του 4ου Γενικού λυκείου Καλαμάτας εισάγεται στο Τμήμα Μηχανικών Υποδομών του ΤΕΙ Θεσσαλίας, που εδρεύει στα Τρίκαλα.

Πάντως, για τον Παναγιώτη Μήτσο εκκρεμεί το αίτημα του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, να αφεθεί ελεύθερος, αφού μετά την απολογία του Νίκου Μοσχανδρέου, προκύπτει ότι δεν ήταν αυτός ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας. Και οι δυο προς το παρόν κρατούνται στις φυλακές Αυλώνας.

Το άρθρο Πέρασαν στα ΤΕΙ οι δυο 18χρονοι δολοφόνοι της Μάνης εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα