Βασανιστικός θάνατος 14χρονης Ινδία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μία 14χρονη κοπέλα από την Ινδία βρήκε βασανιστικό θάνατο στα χέρια ενός άνδρα ο οποίος την βίαζε κατ’ επανάληψη! Η κοπέλα πέθανε την περασμένη Κυριακή, ενώ είχε δεχτεί πρώτη φορά επίθεση από τον βιαστή τον περασμένο Δεκέμβρη, όπως κατήγγειλαν οι γονείς της στην αστυνομία.

Παρ’ όλα αυτά ο βιαστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, με αποτέλεσμα να απαγάγει την έφηβη από το σπίτι της οικογένειάς της τον Μάιο του 2016. Κρατούσε το κορίτσι με τη βία, κακοποιώντας το συστηματικά, έτσι ώστε να την εξαναγκάσει να αποσύρει τις κατηγορίες.

«Την

ψάχναμε 12 μέρες. Όταν το παιδί μου γύρισε σπίτι, το σώμα της ήταν καλυμμένο με μελανιές. Το στόμα, το στήθος και τα άκρα της ήταν κατάμαυρα», είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας. Η κόρη της, η οποία ανήκει στην κάστα των «νταλίτ» (ανέγγιχτων), το κατώτερο επίπεδο στην ιδιότυπη κοινωνική ιεραρχία της Ινδίας, της αποκάλυψε τα βασανιστήρια που υπέστη από τον αδίστακτο βιαστή της τα οποία περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, ξυλοδαρμούς, βιασμούς και στέρηση φαγητού και νερού.

Αυτό ωστόσο που προκάλεσε τον θάνατο της κοπέλας μερικές εβδομάδες αργότερα ήταν τα εσωτερικά εγκαύματα που της είχε προκαλέσει το οξύ το οποίο ο δράστης την εξανάγκαζε να πίνει, ανακατεμένο με φρουτοχυμό. Η διαβρωτική ουσία είχε καταστρέψει αρκετά από τα ζωτικά της όργανα, με αποτέλεσμα το άτυχο κορίτσι να φύγει τελικά από τη ζωή, αφού πρώτα βίωσε αφόρητους πόνους.

Ο απαγωγέας και βιαστής της κοπέλας συνελήφθη με την κατηγορία του φόνου. Πολλοί ωστόσο θεωρούν ότι θα τη γλιτώσει παρά τη φριχτή του πράξη, αφού το καθεστώς ατιμωρησίας σχετικά με τα εγκλήματα κατά των γυναικών και δη των «νταλίτ» στην Ινδία είναι ισχυρό.

Το άρθρο Βασανιστικός θάνατος 14χρονης Ινδία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα