Κετσπάγια «Δεν είμαστε φαβορί»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο δεν είμαστε εμείς το φαβορί, αλλά πάμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς» δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια κατά την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για τη Γαλλία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Σεντ Ετιέν.Ο Γεωργιανός τεχνικός θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του και να διώξει κάθε τίτλο από πάνω τους προέβη

σε αυτές τις δηλώσεις και συμπλήρωσε: «Η αντίπαλός μας είναι μια καλή ομάδα και το γεγονός πως μέσα από το γαλλικό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη το αποδεικνύει».

Αναφορικά με το αν είναι θετικό πως η ΑΕΚ έχει κρατήσει τον ίδιο κορμό με πέρυσι, ο τεχνικός της «Ένωσης» είπε πως «θα μας βοηθήσει που έχουμε κρατήσει τον ίδιο κορμό. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Και είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο», ενώ για τους Αλμέιδα και Πατίτο ξεκαθάρισε: «Μέχρι την ρεβάνς έχουμε οκτώ μέρες και ελπίζουμε πως μπορούν σε κάποια φάση να μας βοηθήσουν».

Στην ερώτηση με ποιο σκορ θα ήταν ευχαριστημένη η ΑΕΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια απάντησε; «Το καλύτερο θα ήταν να σκοράρουμε. Σίγουρα θα έχουμε στην ρεβάνς την βοήθεια του κόσμου και θα είμαστε καλύτεροι. Να βάλουμε ένα γκολ και να κρατήσουμε το μηδέν».

Το άρθρο Κετσπάγια «Δεν είμαστε φαβορί» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα