Τζούλια: Θα συνεχίσω την προσπάθεια της Μερκούρη για επιστροφή των Ελγινείων!

Στην αποκαλυπτική της φωτογράφιση στο Playboy η γνωστή ξανθιά πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε, εκτός των άλλων, και κάποιες «βαρύγδουπες» δηλώσεις.

Αρχικά όπως ισχυρίστηκε έχει μια… αγκαλιά για όλους: «Με ενδιαφέρουν οι διανοούμενοι με πολιτική συνείδηση και άποψη. Ακόμα και από όλα τα πολιτικά κόμματα. Να έρθουν σε εμένα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, θα τους αγκαλιάσω όλους».

Παράλληλα, φανέρωσε και τις πολιτικές της θέσεις και την ιδεολογική της ιδιοσυγκρασία: «Δεν είμαστε ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά. Μας ενδιαφέρει η δημοκρατία και να φύγει η σαπίλα. Μία αναρχία που ξεκίνησε μεταπολεμικά και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Από πού να ξεκινήσω; Που μας έχουν καταληστέψει; Πού είναι οι 500 από τους 650 τόνους χρυσού που μεταφέρθηκαν για ασφάλεια στην Αγγλία κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο; Έχω μιλήσει με το διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος και όλα αυτά ισχύουν. Γύρισαν μόνο 150 τόνους πίσω. Θα συνεχίσω δυναμικά την προσπάθεια της Μερκούρη για επιστροφή των Ελγινείων στην Ελλάδα, γιατί, όπως όλα, το ξεχάσαμε και αυτό. Επίσης, θέλουμε πίσω το κατοχικό χρέος από τους Γερμανούς που είναι 1.300 δις».

Τέλος, η Τζούλια Αλεξανδράτου δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει στα έδρανα της Βουλής τον Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας πως «το θέμα είναι αν είναι έτοιμος εκείνος να αντιμετωπίσει εμένα και τη νέα γενιά...».

Keywords
Τυχαία Θέματα