Τζούλια Νόβα: «Δεν έχω σχέσεις με τον πατέρα μου»

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Mega Με Μία, ενώ πλεόν την απολαμβάνουμε στο Star, στον «Τροχό της τύχης», μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Η Τζούλια Νόβα μπορεί να μην είναι τόσο επικοινωνιακή όσο ο παρουσιαστής αλλά είναι απίστευτα όμορφη και προσγειωμένη σε αντίθεση με άλλα κορίτσια που κάνουν την ίδια δουλειά. Το όμορφο μοντέλο μιλώντας στο YOU και στην Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της…

Πότε ήρθες στην Ελλάδα;
Στα 13 μου χρόνια, δεν γνώριζα Ελληνικά. Προσαρμόστηκα πάρα πολύ εύκολα γιατί ήθελα να έρθω στην Ελλάδα και να μάθω τη γλώσσα. Η μαμά μου έμενε ήδη 4 χρόνια κι εγώ ήμουν με τη γιαγιά μου στην Ουκρανία. Μου είχε λείψει πολύ και ήθελα να είμαι μαζί της.

Ο μπαμπάς;
Είναι χωρισμένοι οι γονείς μου.

Θα ξαναγύρναγες στην Ουκρανία;
Δεν νομίζω, μου αρέσει εδώ, νιώθω την Ελλάδα σαν πατρίδα μου.

Πότε ασχολήθηκε με το μόντελιγκ;
Πριν από έναν χρόνο. Μια φίλη μου που έχει δουλέψει στο χώρο μου έλεγε: «Από τη στιγμή που μπορώ εγώ και κάνω ακόμα αυτήν τη δουλειά, δεν μπορείς εσύ;»

Πώς ήταν τα πρώτα χρόνια που ήσουν στην Ελλάδα;
Εκτός από τον πρώτο χρόνο που δεν ήξερα τη γλώσσα, που και πάλι το μόνο δύσκολο ήταν το ότι δεν μπορούσα να εκφράσω αυτά ακριβώς που αισθανόμουν, όλα τα άλλα ήταν καλά. Ποτέ δεν ένιωσα μοναξιά, πάντα είχα κάποιον δίπλα μου.

Με τον μπαμπά σου δεν έχεις καμία σχέση;
Είναι επιλογή μου να μην έχουμε καμία επικοινωνία. Στην αρχή τού έδινα κάποιες ευκαιρίες, μετά όμως όχι.

Είναι κάτι που σε πονάει;
Όταν ήμουν μικρούλα ναι, τώρα πλέον όχι. Για να φτάσω σε σημείο να είναι επιλογή μου να μη θέλω να του μιλάω σημαίνει ότι πλέον το έχω ξεπεράσει.

Keywords
Αναζητήσεις
τζούλια νόβα hot, julia nova
Τυχαία Θέματα