Τσίπρας: Θέλουμε ψήφο για να σταματήσουμε την καταστροφή

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση για άλλη μια φορά στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, ενώ παράλληλα αποκάλεσε τους προέδρους των δυο μεγάλων κομμάτων «πολιτικούς απατεώνες», οι οποίοι «συνεχίζουν να μας λένε ψέματα».

Μιλώντας

στη ΝΕΤ, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «ο μόνος τρόπος να βγούμε από την κρίση είναι να καταγγείλουμε τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο». «Θέλουν ψήφο για να συνεχίσουν την καταστροφή κι εμείς θέλουμε ψήφο για να σταματήσουμε την καταστροφή», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε, επιπλεόν, ότι αν ο λαός δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ τη δυνατότητα να πάρει τη διερευνητική εντολή, το κόμμα του θα επιδιώξει να λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης για μια κυβέρνηση Αριστεράς, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο άρνησης από το ΚΚΕ και τη Δημοκρατική Αριστερά, λέγοντας ότι «η κα Παπαρήγα και ο κ. Κουβέλης δεν θα έχουν καμία δυνατότητα, κανένα δικαίωμα να επιμείνουν στο λάθος και το έγκλημα».

Παράλληλα, μίλησε για διαστρέβλωση των δηλώσεών του σχετικά με τον Π. Καμμένο και σχολίασε ότι «οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν μόνο έναν ‘’εφιάλτη’’ τις τελευταίες ημέρες και αυτός είναι μια κυβέρνηση Αριστεράς».

Τέλος, επισήμανε ότι ενδεχόμενη είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είναι ένας «εφιάλτης που πρέπει να αποτραπεί», συμπληρώνοντας πως «θα είναι ένα στίγμα στη Δημοκρατία».

Keywords
Τυχαία Θέματα