Τρόμο στο κέντρο της Πράγας σκόρπισαν «τζιχαντιστές» (video & photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Tον τρόμο στην «καρδιά» της Πράγας σκόρπισαν «τζιχαντιστές» οι οποίοι εισέβαλαν σε κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Τσεχίας, κρατώντας όπλα και φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ».


Πανικός επικράτησε στην περιοχή με τους τουρίστες και τους ντόπιους να τρέχουν και να ουρλιάζουν, ωστόσο, τον αρχικό τρόμο ακολούθησε η οργή, όταν έγινε γνωστό ότι δεν επρόκειτο για έφοδο μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στην Πράγα, αλλά για μια κακόγουστη φάρσα, την οποία, όλως παραδόξως, γνώριζαν και ενέκριναν οι

τοπικές αστυνομικές αρχές!


Τελικά, κάποια στιγμή αποφάσισε να επέμβει η αστυνομία και να δώσει τέλος στο αστείο, το οποίο ολοκληρώθηκε όταν οι «μαχητές» με τα όπλα και την σημαία του Ισλαμικού Κράτους άρχισαν υποτίθεται να εκτελούν κρατούμενους.


Εκπρόσωπος της αστυνομίας παραδέχτηκε λίγες ώρες αργότερα πως πολλοί τουρίστες, οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι η εισβολή» δεν ήταν πραγματική, φοβήθηκαν για τη ζωή τους και έτρεξαν να βρουν καταφύγιο μέσα σε καταστήματα και εστιατόρια!


Όσο για την ομάδα που διοργάνωσε τη φάρσα, η ιδεολογική προέλευση της δεν είναι και τόσο… ψυχαγωγική. Πρόκειται για μέλη μιας οργάνωσης κατά των μεταναστών, η οποία μέσω των social media καυχήθηκε ότι η επιχείρησή της «στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία»…

Το άρθρο Τρόμο στο κέντρο της Πράγας σκόρπισαν «τζιχαντιστές» (video & photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα