Τρίπολη: Ένταση και ύβρεις πριν από τη δίκη της «μαύρης χήρας»(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η «μαύρη χήρα» Δήμητρα Βούλγαρη προσήλθε σήμερα στο δικαστικό Μέγαρο Αργολίδας, όπου προκλήθηκε ένταση έπειτα από υβριστικούς χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε η μητέρα της προς τους συγγενείς του νεκρού συζύγου της (σ.σ. μαζί τους ήταν και η μικρή κόρη του ζεύγους!). Σημειωτέον ότι η «μαύρη χήρα» αρνείται τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα της Αργολίδας.

Σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης, επικράτησε ένταση όταν –όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο- πέρασε το κατώφλι του η 38χρονη Δήμητρα

Βούλγαρη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 42χρονου συζύγου της, Θανάση Λάμπρου. Οι συγγενείς του αδικοχαμένου Θ. Λάμπρου κάτι ακούγεται να λένε προς την μητέρας της κατηγορουμένης και τότε εκείνη απευθύνεται με προκλητικό ύφος προς αυτούς και τους ρωτάει: Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Μάλιστα δεν αρκέστηκε σ’ αυτό και άρχισε να βρίζει λέγοντάς τους μεταξύ άλλων: «να πάτε να πνιγείτε». Αυτό ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τους συγγενείς του νεκρού, ένας εκ των οποίων κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Παρούσα στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης ήταν και η μικρή κόρη του ζεύγους, την οποία είχαν φέρει στο δικαστήριο οι συγγενείς του θύματος. Ξέσπασε σε φωνές και λυγμούς και έτρεξε να ξεφύγει.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Το άρθρο Τρίπολη: Ένταση και ύβρεις πριν από τη δίκη της «μαύρης χήρας»(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα