Τραμπ: «Θα απαγορεύσω την είσοδο των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στη σκιά της φονικότερης στην ιστορία των ΗΠΑ επίθεσης με πυροβολισμούς στο Ορλάντο, ο Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του στο Νιου Χάμσαϊρ επανέλαβε ότι πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος των μουσουλμάνων μεταναστών στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, την ίδια άποψη την είχε εκφράσει για πρώτη φορά αμέσως μετάτην επίθεση στο Σαν Μπερναντίνο.

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών κατά

τη διάρκεια της ομιλίας του, τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να εφαρμόσουν, έστω και προσωρινά, την απαγόρευση. «Πρέπει να το κάνουμε. Η απαγόρευση αυτή της εισόδου στη χώρα μπορεί να αρθεί όταν είμαστε σε θέση, ως έθνος, να ελέγχουμε σωστά και χωρίς περιθώριο λάθους τους μετανάστες που έρχονται σε αυτή τη χώρα. Έρχονται κατά χιλιάδες και εμείς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται».

Και συνέχισε:«Η μεταναστευτική πολιτική των ΗΠΑ δημιουργεί κινδύνους στην εθνική ασφάλεια»,υπογράμμισε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και δεσμεύτηκε ότι, εάν εκλεγεί πρόεδρος, θα απαγορεύσει την έλευση προσφύγων και μεταναστών από περιοχές του κόσμου που σχετίζονται με την τρομοκρατία.

«Ο μοναδικός λόγος που αυτός ο δολοφόνος βρισκόταν στην Αμερική ήταν επειδή επιτρέψαμε στην οικογένειά του να έρθει εδώ», είπε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον Ομάρ Ματίν που σκόρπισε τον θάνατο στο Ορλάντο.

«Η Χίλαρι δεν έχει ιδέα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έλλειψε να κατηγορήσει τη Χίλαρι Κλίντον σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα «Κατά τη γνώμη μου, δεν έχει ιδέα τι είναι το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Βρίσκεται σε πλήρη άρνηση και ο συνεχής δισταγμός της ακόμα και να ονομάσει τον εχθρό εκπέμπει αδυναμία, την οποία αντιλαμβάνεται ολόκληρος ο κόσμος. Για να σωθεί η χώρα θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Δεν μπορούμε πλέον να αποφύγουμε αυτά τα θέματα» κατέληξε ο Τραμπ.

Το άρθρο Τραμπ: «Θα απαγορεύσω την είσοδο των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα