Τουρκία: Νεκρός ο Ρώσος πρέσβης από πυροβολισμό! – Δείτε το βίντεο της εκτέλεσης! (Photo-Video )

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εκτέλεση εν ψυχρώ με όπλο δέχθηκε στην Τουρκία ο Ρώσος πρέσβης Αντρέι Καρλόφ.

Ο πρέσβης πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν σε γκαλερί

Σύμφωνα με το CNN Turk, ο πρέσβης πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν σε εγκαίνια έκθεσης γκαλερί και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ακούγονταν για περίπου 25 λεπτά πυροβολισμοί, ενώ γίνονταν επιχείρηση των Ειδικών

Δυνάμεων για τη σύλληψη του δράστη. Ο ένοπλος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά. Ο ένοπλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μιλούσε τουρκικά και φώναζε «Δεν θα βγω από εδώ ζωντανός, μην με πλησιάζετε!»

Πώς έγινε η επίθεση

Υπάρχουν πληροφορίες και για 3 ακόμη τραυματίες. Σύμφωνα με φωτογράφο της Hurriyet που βρισκόταν στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Η Ρωσία μέσα από τα μάτια των Τούρκων», ο δράστης φορούσε μαύρα και στεκόταν πίσω από τον πρέσβη κατά την ομιλία του και οι υπόλοιποι πίστευαν ότι ήταν άνδρας της ασφάλειάς του. Τότε πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και μετά εναντίον του πρέσβη.

O δράστης της επίθεσης

Ο νεκρός πλέον δράστης φώναζε: «Πεθαίνουμε στο Χαλέπι, θα πεθάνετε και εδώ .Θα πληρώσετε για αυτό που κάνατε στο Χαλέπι».

Δεν άντεξε ο Ρώσος πρέσβης

Απεβίωσε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Τουρκία, Αντρέι Καρλόφ ο οποίος δέχθηκε νωρίτερα επίθεση ενόπλου στην Άγκυρα, ο Καρλόφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά και δυστυχώς έχασε την ζωή του.

Η φωτογραφία που συγκλονίζει – Πυροβόλησε τον πρέσβη και φωνάζει «εκδίκηση» στα αραβικά

Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση

Οι φωτογραφίες του Πρέσβη λίγο πριν από την επίθεση

Δείτε την φωτογραφία με τον νεκρό δράστη

Το άρθρο Τουρκία: Νεκρός ο Ρώσος πρέσβης από πυροβολισμό! – Δείτε το βίντεο της εκτέλεσης! (Photo-Video ) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα